how long does it take zithromax to digest buy zithromax zithromax qt interval

soma hastings nz buy soma soma sports arena boulevard san diego ca

shokugeki no soma 62 manga buy soma online soma pill classification

snort vs oral ambien buy ambien online do ambien cause cancer

can you take xanax and cipro together xanax online no prescription xanax bırakırken etkileri

tramadol dog heavy breathing buy tramadol can tramadol be used on cats

does xanax help with emotions buy xanax online oxycontin and xanax interactions

does tramadol harm a fetus tramadol 50mg compare tramadol to norco

paxil tramadol drug interactions tramadol 50mg how long take tramadol

adderall valium together buy valium online what is an overdose of valium

Category: Uncategorized

Popa e OUT! Lăcomia l-a scos din cursă! Detaliile in exclusivitate! Gratiel a facut deja pozele de candidat!

Șoc și groază pentru candidatul PSD care nu stie să scrie și să citească. Este incompatibil și nu mai poate candida! Este oficial – pe site-ul ANI.

Dacă, Realitatea Dunareana, singurul ziar online independent scria cu 4 ani în urmă că preotul ocupă simultan 3 salarii de la stat, faptele s-au adeverit. Înalta Curte de Casație și Justiție a României l-a declarat INCOMPATIBIL în 2018 cu decizie definitivă pe lacomul popă.

Detaliile aici: http://realitateadunareana.ro/?p=2240

Conform ANI preacucernicul candidat este OUT până în 2021.

Astăzi Agenția Națională de Integritate a lasat platforma cu persoanele care nu pot candida :

https://www.integritate.eu/INCOMPATIBILITATI-DEFINITIVE/INTERDIC%C8%9AIE-3-ANI.aspx

Mai mult, în aceeași situație se află și Ovidiu Flori fostul primar din Isalnița și Marin Vintilă fostul primar din Poiana Mare.

Preacucernicul a fost scos din cursă de propria lăcomie. Desi în Calafat există o lipsă de locuri de muncă, acesta a ocupat simultan 3 locuri de muncă la stat:

  1. Consilier Local
  2. Consilier personal primar
  3. Preot

Singura variantă în acest context pentru PSD, partid care nu are președinte la Calafat și mai nou, nici candidat, rămâne Gratiel Ionescu. Acesta fiind unul dintre cei care au obținut scoruri mult mai mari decât incompatibilul popă.

Sursele noastre ne confirmă că acesta a participat astăzi la o întalnire în care i s-a propus susținerea urmând ca mâine să ofere un răspuns.

P.S. Mulțumim Daniel pentru informație.

Consilierul lui Mircea Guță 8 ani. Precucernice parinte l-ai învățat de bine sau de rău?

Întrebarea care îl macină pe noul candidat al PSD la Calafat: În 8 ani de grup infracțional organizat, unde a fost preacucernicul?

Popa ales candidat al PSD se naște a doua oară, sau așa crede. El este un nou născut în politică și vrea doar binele. Poate are o pierdere de memorie pentru ca 10 ani a cam fost prin Primăria Calafat la ofrande și îndestulări.

Asta da mizerie!

Scena politică locală s-a cutremurat la schimbarea primarului în funcție Lucian Ciobanu, din candidat PSD, cu un necunoscut, un preot politician cu conexiuni pe filiera Mircea Guță.

Deși a castigat ultimele trei rânduri de alegeri pentru PSD, de unul singur, Lucian Ciobanu a fost schimbat din funcția de candidat al acestui partid peste noapte.

Autorii: Gruparea infracțională din jurul fostului primar Guță și PSD.

Înrebarea legitimă este: Ce l-a recomandat pe popă? Nu stie să scrie, nu stie să vorbească, nu a condus un colectiv vreodată?

Răspunsul este cunoscut. Conexiunile cu grupurile de interese din jurul lui Mircea Guță. Amenințările acestuia pentru liderii PSD județeni, pentru că dacă începe să vorbească s-ar putea să se clatine câțiva de pe la județ.

Astfel, după primarul 0 propus de PSD, avem si candidatul 0 propus tot de PSD.

Mai pot fi prostiți calafetenii?

P.S. Ciotea nu esti nici măcar candiat cât timp îți scriu Guță și Girtoi pe profilul de Facebook. Decat sa arunci mizerii pe clone mai bine ai fi bărbat.

Atunci când preoții nu mai sunt preoți! Era ticăloșilor avari! Ăsta e candidat!

Dacă Antena 1 l-a facut vedetă pe Viorel. Psd nu il poate face primar pe popă?

Șoc și groază la Calafat. Psd și-a ales candidatul. Un popă care nu stie să scrie.

Pe modelul Antena 1 de promovare, PSD a propus de această dată, la Calafat, un popă expirat politic, dar vândut ca nou.

Prima dovadă: Nu stie sa scrie, dar se vrea PRIMAR AL PRIMĂRIEI.

Campania electorala este girată de domnul administrator al oficiosului ziar de Calafat cunoscut sub numele de Daniel de la gunoi sau Daniel gunoi, Acesta este fostul coleg de scoala de administrare a primariei, alaturi de candidatul PSD, sub directa indrumare a lui Mircea Guță.

Vom reveni cu amanunte despre cea mai spectaculoasa campanie electorala de dupa 1989 în Calafat.

Doru Mitulețu are un avans de aproape 20% față de următorul candidat în ultimul sondaj efectuat!

A fost dat publicității un sondaj care îl arată pe Doru Mitulețu în fruntea preferințelor calafetenilor în vederea alegerilor locale, urmat de Mihai Cotea la o diferență de aproape 20 de procente.

Mitulețu este cotat cu 48%, în timp ce Mihai Cotea, candidatul susținut de PSD pentru Primăria Calafat, are 29%. Surpriza vine de la Lucian Ciobanu, cotat cu o cotă de 11%, desi mulți spuneau că are mult mai puțin, dar se pare că va rupe destul de mult din electoratul fostului său partid, PSD. El s-a făcut remarcat în ultimele luni drept un opozant al lui Mihai Cotea.

Potrivit sondajului, Mitulețu beneficiază de baza lui de susţinători tradiţionali, dar și de baza de susținători ai lui Emil Popa, acestia fiind in marea lor majoritate în zonele in care tradițional erau fiefuri PSD. Conform acestui sondaj, Mitulețu câstigă in toate secțiile de votare din Calafat, câstigă în Ciupercenii Vechi, la Basarabi proporțiile sunt egale și pierde la limită in Golenți.

Peste 70% din calafetenii cu drept de vot spun că vor vota la alegerile locale din septembrie. Prezenţa declarată la urne e plauzibilă datorită tensiunilor politice din Calafat.
Doru Mituletu: Incet, incet, trebuie sa revenim la normalitate si sa ne pregatim de alegerile locale!

Candidatul PNL pentru functia de primar al Municipiul Calafat, Doru Mituletu. a postat un mesaj pe pagina oficiala de facebook, adresat tuturor calafetenilor. Vedeti mai jos mesajul publicat de acesta:

”Dragi calafeteni, usor si sper cat mai repede, vom trece peste aceasta perioada complicata din viata noastra. Incet, incet, trebuie sa revenim la normalitate si sa ne pregatim de alegerile locale si parlamentare care vor urma.

Locuim intr-un oras cu un foarte mare potential de dezvoltare, potential care a fost prea putin pus in valoare. Viziunea mea pentru Calafat vizeaza in primul rand o institutie a Primariei transparenta si deschisa. Vreau sa fiu persoana care ii reprezintă pe oamenii simpli. Sa spun ce-i trebuie acestui oras din postura de cetatean si nu neaparat din cea de politician. Impreuna cu echipa mea, vom identifica principalele probleme ale comunitatii si vom propune calafetenilor un set de obiective clare si realizabile in urmatorii ani.

Doresc sa atragem in randul nostru mai multi profesionisti, pentru a forma o echipa cat mai competenta si performanta, care sa ofere solutii concrete la problemele Calafatului.O seară bună, tuturor!Cu respect, Doru Mituletu. ”

Prezentare candidati primaria Calafat : Doru Mituletu – PNL ...

România a avut cea mai mare creștere economică din UE/ La nivel european, s-a înregistrat cea mai severă scădere din 2009 încoace

România a înregistrat cea mai mare creștere a economiei dintre țările Uniunii Europene, în primul trimestru din 2020, față de aceeași perioadă din 2019, potrivit datelor preliminare ale Oficiului European pentru Statistică (Eurostat). Această creștere a avut loc în condițiile în care la nivelul UE s-a înregistrat o scădere economică de 2,6%, fiind cea mai mare scădere din trimestrul trei 2009 încoace.

La nivelul zonei euro, scăderea economică în primele trei luni a fost și mai mare -3,2%.

Mai mult, România face parte dintre singurele trei țări din UE care au înregistrat creștere trimestrială.

Cea mai semnificativă expansiune anuală din UE în perioada ianuarie – martie 2020 s-a înregistrat în România (2,7%), Lituania (2,5%) şi Bulgaria (2,4%), iar cel mai semnificativ declin a fost în Franţa (minus 5,4%), Italia (minus 4,8%), Spania şi Slovacia (ambele cu minus 4,1%), arată datele Eurostat, potrivit Agerpres.

De asemenea, în primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, zona euro a înregistrat o scădere de 3,8% şi UE un recul de 3,3%, cel mai sever declin de când se publică aceste date, în 1995.

Singurele creşteri trimestriale din UE în perioada ianuarie – martie 2020 au fost raportate în România şi Bulgaria (ambele cu 0,3%) şi Finlanda (0,1%), iar cel mai semnificativ declin a fost în Franţa (minus 5,8%), Slovacia (minus 5,4%) şi Spania (minus 5,2%).

Nu există date disponibile pentru Estonia, Irlanda, Grecia, Croaţia, Luxemburg, Malta şi Slovenia. În 9 iunie, Eurostat va da publicităţii a doua estimare privind evoluţia PIB-ul zonei euro şi a UE.

Un paradox care să ne pună pe gânduri: creştere economică rapidă ...

sursa:
https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-23998347-romania-avut-cea-mai-mare-crestere-economica-din-nivel-european-inregistrat-cea-mai-severa-scadere-din-2009-incoace.htm

Amânarea ratelor la bănci şi obţinerea certificatelor de urgenţă pentru firme, prelungite până la 15 iunie

Guvernul a anunţat noi măsuri pentru mediul economic, odată cu trecerea de la starea de urgenţă la starea de alertă. Posibilitatea de socilitare a amânării ratelor la bănci pentru persoanele fizice şi juridice prelungită până la 15 iunie, la fel şi termenul final pentru eliberarea certificatelor pentru situaţii de urgenţă pentru firme.“Va fi prelungită până la 15 iunie 2020 posibilitatea de solicitare a amânării ratelor a celor care nu pot să-şi plătească aceste rate.

Până la 15 iunie instituţiile de credit vor evalua aceste cereri. Pe perioada stării de alertă se interzice deconectarea cetăţenilor de la serviciile de gaz, apă, electricitate” a declarat vicepremierul Raluca Turcan, după ședința de Guvern de joi.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu a mai adăugat că în ceea ce priveşte certificatele de situaţii de urgenţă pentru firme se va lua în calcul ca referinţă şi luna mai.

“Avem lunile martie, aprilie, mai. Perioada de eliberare a acestor certificate a fost corelată cu perioada în care se pot eşalona ratele la credit, adică 15 iunie – termenul final pentru eliberarea certificatelor pentru situaţii de urgenţă”, a declarat Virgil Popescu.
Firmele românești vor putea solicita online eliberarea certificatelor de situație de urgență (CSU) pentru a putea obține apoi ajutoarele de la stat, destinate societăților afectate de situația economică generată de criza coronavirus COVID-19 în România.
Băncile pot accpeta amânarea plăţii ratelor pentru clienții afectați de criza provocată de răspândirea COVID-19.

Suspendarea ratelor poate fi cerută o singură dată, și este cuprinsă între o lună si 9 luni, fără a putea depăși data de 31 decembrie 2020.

Perioada de rambursare a ratelor de dobândă eșalonate cu termene de plată suspendate este de 60 de luni, calculată începând cu prima zi calendaristică următoare perioadei de suspendare a obligațiilor de plată.

Pentru a beneficia de amânarea ratelor, solicitanții să fie în situația în care banca nu le-a declarat scadența anticipată până la data de 30 martie 2020, inclusiv și să nu fi înregistrat rate scadente restante, la data de 16 martie 2020, inclusiv.

inchide

sursa:
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23996698-amanarii-ratelor-banci-obtinerea-certificatelor-urgenta-pentru-firme-prelungite-pana-15-iunie.htm

Jurnalul unui pacient cu coronavirus – 28 de zile de spitalizare, 10 teste și 26 de zile cu supliment de oxigen: Am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul ăsta

Andrei Balint, un tânăr din Cluj care s-a infectat cu coronavirus la începutul lunii aprilie și a avut nevoie de 28 de zile de spitalizare, a făcut un jurnal al acestei perioade, rezumat într-un infografic. “Chiar dacă e tentant, vă sfătuiesc să rămâneți în continuare foarte precauți. Vă spun asta pentru că am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul ăsta”, este mesajul lui, cu o zi înainte de 15 mai.

Andrei Balint ține să mulțumească “personalului medical care m-a tratat şi care a dat dovadă de foarte multă empatie pe perioada spitalizării”.

“Aveți grijă de voi şi de cei dragi!”, este mesajul lui Andrei Balint, publicat pe pagina sa de Facebook.
Jurnalul de pacient cu coronavirus al lui Andrei Balint, sub formă de infografic făcut chiar de el:

sursa:
https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23996717-jurnalul-unui-pacient-coronavirus-28-zile-spitalizare-10-teste-26-zile-supliment-oxigen-ajuns-simt-pielea-mea-cat-parsiv-virusul-asta.htm

Noi reguli pentru românii care vin din străinătate în timpul stării de alertă

Românii care vin din străinătate nu vor mai intra obligatoriu în carantină sau izolare, potrivit proiectului de lege al stării de alertă. Cei care revin în țară vor trebui să prezinte un certificat medical care să ateste că nu au COVID-19, informează Mediafax.

Certificatul, eliberat cu cel mult 48 de ore înainte de intrarea în România, trebuie prezentat la graniță. Acesta trebuie să ateste faptul că persoana care revine în țară nu are COVID-19.

Documentul trebuie tradus în limba română, nu însă și pentru cei care revin din Republica Moldova.

În continuare, cei suspecți de COVID-19 pot fi izolați sau carantinați. De exemplu, cei care nu prezintă acest document de la medic sau cei care au intrat în contact cu persoane confirmate.

Și călătoriile cu avionul vor fi total diferite. În starea de alertă, Ministerul Transporturilor poate să ceară reguli clare ca aeroporturile, avioanele şi alte echipamente să fie igienizate.

De asemenea, vor exista măsuri de distanţare socială şi reguli de conduită. Setul de reguli va fi stabilit tot de minister.

Legea cu măsurile care ar putea fi aplicate în starea de alertă a trecut miercuri de votul final din Parlament.

Bărbat condamnat la închisoare, prins când încerca să fugă din ţară
sursa: digi24.ro