tramadol controlled substance in missouri tramadol 50mg get tramadol Santa Clarita

buy tramadol cod delivery order tramadol online can tramadol cause you to not sleep

what's the average dose of tramadol buy tramadol online no prescription overnight what dea class is tramadol

risks of long term use of tramadol tramadol 50mg mefenamic acid and tramadol together

telecharger music soma buy soma hair follicle drug test soma

soma doğan emlaktan satılık daireler soma online rc soma bay facebook

que es cubo de soma order soma online soma medication pictures

shokugeki no soma scan 58 buy soma online manisa soma mobese kameraları canlı izle manisa soma trafik kameraları

conversion tramadol to fentanyl tramadol images cymbalta and tramadol withdrawal

soma darmstadt buy soma aura soma b22

Archive for: martie 24th, 2014

Autostrada Craiova-Calafat, realizată din fonduri europene, anunţă Dan Şova

Vestea bună pentru Dacia, până la sfârşitul anului 2015, vom avea autostradă completă între Sibiu şi Nădlac şi ne gândim la o soluţie atât pentru Piteşti, cât şi pentru Craiova, pentru calea ferată, a declarat, luni, la postul public de televiziune, ministrul Transporturilor, Dan Şova.

Autostrada Craiova-Piteşti o facem în parteneriat public-privat sau în concesiune, avem procedură în derulare şi vom stabili câştigătorul undeva în luna iulie /2014, n.r./. De la Craiova la Calafat, care se află pe reţeaua principală de transport, o vom face din fonduri europene. Şi pentru Craiova şi pentru Piteşti vom crea condiţii să iasă fie la Calafat fie la Constanţa… Mai mult decât atât, vreau să vă spun că, în cursul zilei de vineri şi în cursul zilei de astăzi, am avut discuţii şi încercăm să găsim soluţii atât pentru Piteşti, cât şi pentru Craiova pentru calea ferată. Există calea ferată Piteşti prin Slatina-Craiova care se duce apoi spre sud, după aceea la Caransebeş şi spre Curtici. Vrem să vedem dacă găsim o soluţie să-i ajutăm şi cu transportul pe calea ferată. Este o rută prin sud pe Caransebeş, pe Coridorul IV A european. Am prezentat această idee astăzi ambasadorului Franţei, cu care am avut o discuţie. Problemele sunt două în principal: prioritatea şi viteza de deplasare’, a spus Şova.

Totodată, ministrul Transporturilor a menţionat că, până la finele anului 2015, va exista autostradă completă între Sibiu şi Nădlac, în acest context rămânând de finalizat distanţa dintre Piteşti şi Sibiu în lungime de 120 de kilometri.

‘Vestea bună pentru Dacia este că, până la sfârşitul anului 2015, noi vom avea autostradă completă între Sibiu şi Nădlac. Va rămâne, practic, doar Piteşti-Sibiu, adică 120 de kilometri. Mai mult decât atât, am avut o convorbire la Consiliului PPE de săptămâna trecută cu ministrul maghiar al Transporturilor şi mi-a zis că şi ei ajung în acest an cu autostrada la Nădlac. Cu un an înaintea noastră…’, a afirmat oficialul.

Dan Şova a declarat, luni seară, că lucrările la autostrada Piteşti-Sibiu vor demara la sfârşitul anului 2015 cu două tronsoane mari, respectiv pe ruta Piteşti-Curtea de Argeş-Rm. Vâlcea şi Sibiu-Boiţa.

Conform informaţiilor publicate de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România /CNADNR/, autostrada Piteşti-Sibiu va avea 116,64 km, iar valoarea estimată a proiectului este de 3,246 miliarde euro.

Demagogia la rang de arta la Calafat. Suntem mintiti zilnic

Pe aceasta cale, media tinem sa punem cateva intrebari autoritatilor locale dar si celor platiti din bani publici pentru a ne minti zilnic.

Cand incep cu adevarat constructiile la parcul fotovoltaic si centrala pe cogenerare?

Cand incep lucrarile de apa si canalizare la Ciuperceni, Basarabi si Golenti(daca mai incep)?

Cand incep lucrarile la zonele Debarcader si Bascov?

Cand incep investitiile in turism?

Cand isi vor prezenta autoritatile locale bilentul realizarilor?

Cand incep constructiile la benzinariile si fabricile din jurul podului?

Cand incep lucrarile la locuintele pentru tineri?

Cand incepe tualetarea cartierelor Mogador si Traian?

Cand incepe asfaltarea strazilor din Calafat?

Cand incepe strangerea cainilor comunitari?

Cand vom traii mai bine?

Cand vor incepe investitiile in parcurile industriale?

Cand vom avea servicii publice decente la Calafat?

Cand vor renunta la politica si vor incepe sa si faca ceva?

Cand se va realiza 5% din promisiunile campaniei electorale?

Desi stim ca nimeni nu poate raspunde la aceste intrebari, in acet moment autoritatile sunt prinse in alte probleme cu gravitate mai mare speram ca macar unul dintre, din cand in cand si consilieri locali vor putea da un raspuns serios.

 

Victor Ponta: In urma recalcularii, 230.000 de pensionari vor primi in medie 63 de lei in plus la pensie

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata ca in urma aplicarii indicelui de corectie, 230.000 de pensionari vor primi in medie 63 de lei in plus la pensie. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat ca acestia vor primi pana la sfarsitul lunii martie diferenta aferenta lunilor noiembrie si decembrie 2013. Efortul bugetar pentru cele doua luni din 2013 este de 23 milioane lei.

Indicele de corectie si suplimentarea punctajelor se aplica in cazul persoanelor care s-au pensionat dupa 1 ianuarie 2011.

“234.000 de pensionari vor beneficia de suplimentari ale punctajelor si implict ale veniturilor. Poate ca in cifra absoluta aceasta nu arata spectaculos in ceea ce priveste cresterea medie de 63 de lei pe pensie, dar prin aceasta recalculare stergem discrepantele”, a declarat ministrul Muncii, intr-o conferinta organizata la sediul ministerului, la care a luat parte si premierul Ponta.

Ministrul Rovana Plumb a precizat ca in 2013, cand s-a aplicat indicele de corectie, efortul bugetar a fost de 132 de milioane de lei adaugand ca, pentru 2014, efortul bugetar pentru aplicarea indicelui de corectie este de 250 de milioane de lei, pentru ca vor fi inclusi cei pensionati anul trecut dar si in cursul acestui an.

Premierul Victor Ponta a aratat ca a venit la minister pentru a vedea daca ceea ce a spus in noiembrie 2013, si anume ca indicele de corectie va reprezenta pentru pensionarii vizati o crestere si nu o scaderea a veniturilor.

“Ma bucur ca, in urma recalcularii, rezulta ca intr-adevar 230.000 de pensionari vor primi un plus la pensie anumite sume, in medie 63 de lei. Nimeni nu v-a pierde niciun leu”, a declarat premierul.

“In 2014 a fost o indexare cu 3,75% si, in baza calculelor pe care le avem cu Ministerul Finantelor si cu Ministerul Bugetului, anul 2015 va reprezenta o indexare cel putin egala daca nu cumva peste cifra 4”, a afirmat Ponta, precizand ca

“Asta nu inseamna ca am reusit sau putem spune ca suntem cu pensiile la un nivel acceptabil. Sunt inca foarte mici pentru nivelul de viata. (….) Important este ca, dupa 3 ani de privatiuni, sunt 3 ani in care am adaugat ceva si la fel va fi si anul 2015”.

Premierul Ponta a explicat si el ca suplimentarea bugetului asigurarilor sociale s-a facut cu 166 milioane lei pentru anul 2013 si 22,9 milioane lei, diferentele pentru noiembrie si decembrie 2013, dupa decizia Curtii Constitutionale referitoare la pensiile din 2011- ianuarie 2013. Astfel, circa 200 milioane de lei au fost transferate de la bugetul de stat la bugetul asigurarilor sociale de stat.

“De acum 250 milioane reprezinta cheltuiala anuala de la bugetul asigurarilor sociale” a subliniat seful Executivului.

Amintimca in data de 18 decembrie 2013, Guvernul a avizat, prin ordonanta de urgenta, recalculareaa celor peste 200.000 de pensii, in urma deciziei Curtii Constitutionale din 29 octombrie 2013 care stabileste ca dispozitiile art. III alin.(2) si (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice sunt neconstitutionale.