dans quel cas prescrire du valium buy valium online valium dosage 10mg

xanax allam buy xanax online pot cumpara xanax fara reteta

order diazepam El Cajon buy valium online does valium go off

xanax and extra strength tylenol buy xanax xanax prima di andare a letto

difference between diazepam xanax buy xanax highest milligram for xanax

tramadol tecnofarma tramadol 50mg tramadol for prostate pain

xanax and flonase interaction generic xanax xanax si rivotril

wurzelbehandlung tramadol buy tramadol online no prescription overnight can tramadol be taken with blood pressure meds

buy carisoprodol Phoenix buy soma soma de valores vb.net

xanax and depo provera buy xanax xanax or buspar

Archive for: aprilie 5th, 2014

Posibil protest de amploare al tinerilor din Calafat. Sute de tineri vor sa iasa în stradă pentru a cere demisia primarului Guta, Mircea “MONDIALU” Guta trebuie sa plece!!!

In perioada urmatoare este foarte probabil sa se organizeze un protest de amploare al tinerilor din Calafat. Sute de tineri vor sa iasa în stradă pentru a cere demisia primarului Mircea Guta.

Pentru ca Mircea Guţă este acuzat de procurorii DNA de comiterea infracţiunii de luare de mită şi abuz în serviciu, tinerii vor să transmita  faptul că  și generatia tanara din Calafat vede si cunoaste legea și legislația statului român și nu vor sa mai faca parte dintr-un oras condus de un grup infractional dovedit.

Calafetenii au inghitit multe si se pare ca din ce in ce mai putini sunt dispusi sa mai tolereze aceasta letargie in care se afla administratia locala blocata de interese si orgolii in defavoarea orasului, insa speranta unui Calafat modern european ramane, pentru ca tinerii sunt gata sa iasa in strada pentru a cere demisia incompetentiilor din fruntea Primariei Calafat.

O simpla plimbare prin Calafat ne arata ca Municipiul Calafat este un oras fara stapan.

Oare Mircea Guta chiar poate face ce vrea in Calafat?

Politicianismul, populismul sunt la rang de arta la Calafat, insa o strategie de dezvoltare lipseste cu desavarsire, in Calafat se desfasoara o lupta crancena bazata pe nepotisme, favoritisme si cultul personalitatii creat liderului cu adevarat rupt de realitatea locala.

Atat timp cat la Calafat nu vor exista oameni in conducerea orasului, oameni care sa aiba o viziune, orasul o sa ajunga asemena zonei Debarcader, o paragina, o ruina, la care se uita fiecare si se gandeste ce mai poate lua pentru a folosi.

Va vom tine la curent cu stadiul acestui miting impotriva infractorilor din Primaria Calafat, iar cand vor avea data exacta si ora de organizare a mitingului, tinerii care organizeaza protestul vor distribuii flyere in tot orasul Calafat si in satele apartinatoare pentru a-i chema la protest pe toti cei care doresc plecarea infractorilor din cadrul Primariei Calafat.

 

PS: Mircea Guta a participat in acest week-end la o importanta reuniune PSD, dar acesta, se pare ca nu a fost cazat alaturi de liderii din zona si a fost trimis la o alta locatie, pentru ca nimeni nu a dorit sa se afiseze cu el dupa scandalurile de coruptie.