tramadol arena 50 mg tramadol 50 mg tramadol dose chat

how many milligrams of valium is safe diazepam 10mg does valium work on everyone

ambien and weight loss buy ambien online ambience mall gurgaon wiki

valium effects sleep buy diazepam valium Lowell

valium knights lyrics buy valium online buy valium Wisconsin

can i get addicted to valium diazepam 5mg difference lexomil valium

craigslist sf soma buy soma soma dos extremos de uma pa

get ambien Nevada buy ambien online sleep quality on ambien

trip from ambien buy ambien online ambien side effects smell

purchase ambien online overnight buy ambien online ambien dan cara pengobatannya

Archive for: aprilie 5th, 2014

Posibil protest de amploare al tinerilor din Calafat. Sute de tineri vor sa iasa în stradă pentru a cere demisia primarului Guta, Mircea “MONDIALU” Guta trebuie sa plece!!!

In perioada urmatoare este foarte probabil sa se organizeze un protest de amploare al tinerilor din Calafat. Sute de tineri vor sa iasa în stradă pentru a cere demisia primarului Mircea Guta.

Pentru ca Mircea Guţă este acuzat de procurorii DNA de comiterea infracţiunii de luare de mită şi abuz în serviciu, tinerii vor să transmita  faptul că  și generatia tanara din Calafat vede si cunoaste legea și legislația statului român și nu vor sa mai faca parte dintr-un oras condus de un grup infractional dovedit.

Calafetenii au inghitit multe si se pare ca din ce in ce mai putini sunt dispusi sa mai tolereze aceasta letargie in care se afla administratia locala blocata de interese si orgolii in defavoarea orasului, insa speranta unui Calafat modern european ramane, pentru ca tinerii sunt gata sa iasa in strada pentru a cere demisia incompetentiilor din fruntea Primariei Calafat.

O simpla plimbare prin Calafat ne arata ca Municipiul Calafat este un oras fara stapan.

Oare Mircea Guta chiar poate face ce vrea in Calafat?

Politicianismul, populismul sunt la rang de arta la Calafat, insa o strategie de dezvoltare lipseste cu desavarsire, in Calafat se desfasoara o lupta crancena bazata pe nepotisme, favoritisme si cultul personalitatii creat liderului cu adevarat rupt de realitatea locala.

Atat timp cat la Calafat nu vor exista oameni in conducerea orasului, oameni care sa aiba o viziune, orasul o sa ajunga asemena zonei Debarcader, o paragina, o ruina, la care se uita fiecare si se gandeste ce mai poate lua pentru a folosi.

Va vom tine la curent cu stadiul acestui miting impotriva infractorilor din Primaria Calafat, iar cand vor avea data exacta si ora de organizare a mitingului, tinerii care organizeaza protestul vor distribuii flyere in tot orasul Calafat si in satele apartinatoare pentru a-i chema la protest pe toti cei care doresc plecarea infractorilor din cadrul Primariei Calafat.

 

PS: Mircea Guta a participat in acest week-end la o importanta reuniune PSD, dar acesta, se pare ca nu a fost cazat alaturi de liderii din zona si a fost trimis la o alta locatie, pentru ca nimeni nu a dorit sa se afiseze cu el dupa scandalurile de coruptie.