soma daki cinayetler buy soma online soma em poços de caldas

sevrage heroine tramadol tramadol cheap tramadol hydrochloride efectos secundarios

soma breastfeeding kellymom soma online a soma de dois numeros é seis

order ultram West Jordan buy tramadol online tramadol inj uses

nuvigil and soma carisoprodol soma soma hizmet vakfı öğrenci yurdu

soma dos angulos internos de um poligono regular exercicios resolvidos buy soma online soma vakıfbank telefon numarası

valium diazepam forum valium no prescription needed diazepam online Stockton

tramadol sildenafil tramadol online cod tramadol solucion dosis

treating soma withdrawal soma no prescription palm royale soma bay beachfront rooms

como fazer soma de matrizes no excel buy soma buy soma medicine

Archive for: mai 9th, 2014

Ziua Europei si a Independenţei României sarbatorita la Calafat in prezenta a numeroase oficialitati in frunte cu Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda si Presedintele PSD Calafat, Emil Popa

Ziua Europei, Ziua Independenţei proclamată în 1877 şi Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial 1945 – sunt motivele de sărbătoare atat pentru calafeteni cat si pentru intreg poporul roman, în ziua de 9 mai.
Pentru acest eveniment cu o insemnatate deosebita,in jurul orei 10.30 la Calafat au sosit numeroase oficialitati din mai toate partidele de la nivelul judetului Dolj, dar si invitati din Olanda, Bulgaria si Serbia.

Delegatia PSD sosita la Calafat in frunte cu Presedintele PSD Dolj, dep Claudiu Manda, Alina Tanasescu, vicepresedinte al CJ Dolj si Cosmin Enea, dep. PSD in Parlamentul Romaniei, de departe cea mai numeroasa, a fost intampinata de Presedintele PSD Calafat, Emil Popa si peste 250 de membri si simpatizanti PSD .

Dupa primirea delegatiilor oficiale si la Primaria Calafat , s-a mers la depunerea coroanelor impreuna cu oficialitatile locale.
Au fost depuse coroane de flori din partea institutiilor care isi desfasoara activitatea pe raza municipiului Calafat cat si din partea partidelor.