valium demerol diazepam 5mg valium dosering slapen

tramadol corta efeito anticoncepcional buy cheap tramadol where can i buy tramadol over the counter in the us

dendrites soma axon axon terminal buy soma online surf motion abu soma bay

contraindicaciones del xanax buy xanax xanax instant relief

what is the work of tramadol drug buy tramadol tramadol euphorie verstärken

soma dx delhi buy soma platone soma sema

ambien sleep driving fda ambien online no prescription ambien withdrawals headache

is tramadol bad for stomach tramadol 50 mg tramadol drug classification

dothiepin and tramadol tramadol 50 mg tramadol 100mg dose

ambien cr and hydrocodone ambien cost is 5mg ambien enough

Archive for: mai 9th, 2014

Ziua Europei si a Independenţei României sarbatorita la Calafat in prezenta a numeroase oficialitati in frunte cu Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda si Presedintele PSD Calafat, Emil Popa

Ziua Europei, Ziua Independenţei proclamată în 1877 şi Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial 1945 – sunt motivele de sărbătoare atat pentru calafeteni cat si pentru intreg poporul roman, în ziua de 9 mai.
Pentru acest eveniment cu o insemnatate deosebita,in jurul orei 10.30 la Calafat au sosit numeroase oficialitati din mai toate partidele de la nivelul judetului Dolj, dar si invitati din Olanda, Bulgaria si Serbia.

Delegatia PSD sosita la Calafat in frunte cu Presedintele PSD Dolj, dep Claudiu Manda, Alina Tanasescu, vicepresedinte al CJ Dolj si Cosmin Enea, dep. PSD in Parlamentul Romaniei, de departe cea mai numeroasa, a fost intampinata de Presedintele PSD Calafat, Emil Popa si peste 250 de membri si simpatizanti PSD .

Dupa primirea delegatiilor oficiale si la Primaria Calafat , s-a mers la depunerea coroanelor impreuna cu oficialitatile locale.
Au fost depuse coroane de flori din partea institutiilor care isi desfasoara activitatea pe raza municipiului Calafat cat si din partea partidelor.