ambien with cold medication buy ambien ambien side effects vivid dreams

kaletra generic - kaletra generic buy kaletra Ritonavir online

snl xanax canada buy xanax xanax more talkative

hydroxychloroquine sulfate tablets usp 200mg plaquenil 200 plaquenil side effects low blood sugar

is restoril stronger than xanax xanax mg xanax 0 25 bugiardino

how long does ambien take to get out of your urine buy ambien online can you take lorazepam and ambien together

feeling from xanax buy xanax online generic xanax 2087

zithromax chlamydia trachomatis zithromax z pak when will zithromax starts working

how to beat a valium drug test valium online no prescription valium duration oral

ambien sleep driving fda ambien online no prescription ambien withdrawals headache

Archive for: mai 9th, 2014

Ziua Europei si a Independenţei României sarbatorita la Calafat in prezenta a numeroase oficialitati in frunte cu Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda si Presedintele PSD Calafat, Emil Popa

Ziua Europei, Ziua Independenţei proclamată în 1877 şi Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial 1945 – sunt motivele de sărbătoare atat pentru calafeteni cat si pentru intreg poporul roman, în ziua de 9 mai.
Pentru acest eveniment cu o insemnatate deosebita,in jurul orei 10.30 la Calafat au sosit numeroase oficialitati din mai toate partidele de la nivelul judetului Dolj, dar si invitati din Olanda, Bulgaria si Serbia.

Delegatia PSD sosita la Calafat in frunte cu Presedintele PSD Dolj, dep Claudiu Manda, Alina Tanasescu, vicepresedinte al CJ Dolj si Cosmin Enea, dep. PSD in Parlamentul Romaniei, de departe cea mai numeroasa, a fost intampinata de Presedintele PSD Calafat, Emil Popa si peste 250 de membri si simpatizanti PSD .

Dupa primirea delegatiilor oficiale si la Primaria Calafat , s-a mers la depunerea coroanelor impreuna cu oficialitatile locale.
Au fost depuse coroane de flori din partea institutiilor care isi desfasoara activitatea pe raza municipiului Calafat cat si din partea partidelor.