tramadol gotas dosis niГ±os tramadol 100mg how much tramadol can i take daily

soma dx delhi buy soma platone soma sema

tramadol frankrike tramadol 50mg can i take tramadol with ciprofloxacin

diazepam buy Minneapolis buy valium mixing tramadol valium

soma breastfeeding kellymom soma online a soma de dois numeros é seis

the soma suites san francisco tripadvisor buy soma a soma de todos os medos legenda

xanax bar pics buy xanax seroquel and xanax

tramadol subcutaneous injection buy tramadol tramadol for ssri withdrawal

gabapentin and tramadol dogs tramadol 50mg can you give tramadol and codeine together

tramadol and pregnancy risks tramadol 50mg tramadol and novox together

Archive for: mai 9th, 2014

Ziua Europei si a Independenţei României sarbatorita la Calafat in prezenta a numeroase oficialitati in frunte cu Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda si Presedintele PSD Calafat, Emil Popa

Ziua Europei, Ziua Independenţei proclamată în 1877 şi Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial 1945 – sunt motivele de sărbătoare atat pentru calafeteni cat si pentru intreg poporul roman, în ziua de 9 mai.
Pentru acest eveniment cu o insemnatate deosebita,in jurul orei 10.30 la Calafat au sosit numeroase oficialitati din mai toate partidele de la nivelul judetului Dolj, dar si invitati din Olanda, Bulgaria si Serbia.

Delegatia PSD sosita la Calafat in frunte cu Presedintele PSD Dolj, dep Claudiu Manda, Alina Tanasescu, vicepresedinte al CJ Dolj si Cosmin Enea, dep. PSD in Parlamentul Romaniei, de departe cea mai numeroasa, a fost intampinata de Presedintele PSD Calafat, Emil Popa si peste 250 de membri si simpatizanti PSD .

Dupa primirea delegatiilor oficiale si la Primaria Calafat , s-a mers la depunerea coroanelor impreuna cu oficialitatile locale.
Au fost depuse coroane de flori din partea institutiilor care isi desfasoara activitatea pe raza municipiului Calafat cat si din partea partidelor.