valium 20 gocce buy valium online valium sjp

cuantas pastillas hay valium diazepam 5mg milch mit valium big bang theory

manisa soma meb tel zinciri soma online soma göz hastanesi randevu

500mg of soma buy soma soma desenvolvimento brasilia

purchase diazepam Visalia buy valium diazepam Mesa

can 2 tramadol get you high order tramadol online cod can you cut a 50mg tramadol in half

valium and reglan diazepam 5mg what does generic valium mean

buy ambien Moreno Valley buy ambien online ambien helps sleep apnea

hvordan f¥ tak i bl¥ valium diazepam 5mg does valium show up in a blood test

taking tramadol with meloxicam tramadol online tramadol brouwer

Archive for: mai 28th, 2014

Incredibil: Un partid de 9,3% conduce orasul Calafat

Alegerile europarlamentare au sondat inca odata electoratul calafetean, care este in acest moment condus de un partid de aproape 9% la Calafat si anume PNL.
Fara sprijin popular PNL Calafat nu mai poate conduce orasul Calafat si s-a vazut si duminica, atunci cand liberalii au atins un scor foarte mic, datorat si conducerii orasului din ultimii ani.
Astazi PNL Calafat nu mai are legitimitate in fata alegatorilor si modul in care continua sa conduca acest oras a atras cu buna masura antipatia calafetenilor, oare liderii acestui partid vor demisiona precum au facut cei de la centru in PNL?

Zilele urmatoare vor conduce la schimbari masive pe scena politica locala, date de directia votului celor din localitate saturati de masurile “de dreapta” care duc orasul in directia gresita, asa cum 83% dintre ei considera.

Astazi la Calafat se impune o reforma administrativa din temelii care sa refaca directia de dezvoltare a orasului, sa readuca speranta calafetenilor catre un viitor mai bun si sa se bazeze pe transparentizarea cheltuirii banului public. Fara aceste premise, orasul Calafat va continua sa ramana cu amagirea constructiei podului Calafat-Vidin si doar atat.