valium before iud diazepam 5mg dosis recomendada de valium

tramadol united pharmacies tramadol buy tramadol worse than vicodin

achat valium en ligne diazepam 5mg what time of day should i take valium

tramadol equal to percocet buy tramadol online tramadol normon 50 mg indicaciones

online doctor that prescribes phentermine phentermine 37.5mg adipex phentermine reviews

soma online pharmacies buy soma siv soma tornare

dj valium your body my body valium online online pharmacy uk valium

xanax before audition buy xanax buy tranax xanax

taking tramadol with meloxicam tramadol online tramadol brouwer

how many mg can you take of ambien buy ambien purchase ambien Detroit

Archive for: mai 28th, 2014

Incredibil: Un partid de 9,3% conduce orasul Calafat

Alegerile europarlamentare au sondat inca odata electoratul calafetean, care este in acest moment condus de un partid de aproape 9% la Calafat si anume PNL.
Fara sprijin popular PNL Calafat nu mai poate conduce orasul Calafat si s-a vazut si duminica, atunci cand liberalii au atins un scor foarte mic, datorat si conducerii orasului din ultimii ani.
Astazi PNL Calafat nu mai are legitimitate in fata alegatorilor si modul in care continua sa conduca acest oras a atras cu buna masura antipatia calafetenilor, oare liderii acestui partid vor demisiona precum au facut cei de la centru in PNL?

Zilele urmatoare vor conduce la schimbari masive pe scena politica locala, date de directia votului celor din localitate saturati de masurile “de dreapta” care duc orasul in directia gresita, asa cum 83% dintre ei considera.

Astazi la Calafat se impune o reforma administrativa din temelii care sa refaca directia de dezvoltare a orasului, sa readuca speranta calafetenilor catre un viitor mai bun si sa se bazeze pe transparentizarea cheltuirii banului public. Fara aceste premise, orasul Calafat va continua sa ramana cu amagirea constructiei podului Calafat-Vidin si doar atat.