tramadol de 50 mg dosis buy tramadol online without a prescription is tramadol a narcotic painkiller

beli xanax kaskus buy xanax does xanax work faster if you chew it

does tramadol give positive drug screen tramadol online overnight is it possible to get high on tramadol

ativan and adderall together buy ativan online 8 mg of ativan a day

phentermine and mood disorders buy phentermine online what is the difference between phentermine and didrex

zithromax for bacterial pneumonia buy zithromax no prescription how long does it take for zithromax to leave your system

zithromax blood in stool azithromycin 500mg zithromax clear chlamydia

when to stop tramadol before surgery tramadol 50 mg nachweis von tramadol im blut

can u take xanax with molly online xanax can you inject xanax bluelight

does lyrica interact with tramadol tramadol online pharmacy tramadol makes my heart race

Archive for: septembrie 23rd, 2014

O baronesă de Rotschild la conducerea Electrica

Interesul investitorilor pentru acţiunile Electrica a sporit sensibil, ca urmare a negocierilor cu ENEL pentru preluarea a măcar una din fostele sale filiale, dar şi după ce compania a făcut publică lista de candidaţi pentru un loc în consiliul de administraţie al companiei, printre care se numără baronesa Arielle Malard de Rothschild, managing director şi vicepreşedinte pentru Europa de Est al Rothschild & Cie.

Arielle Malard de Rothschild este unul dintre reprezentanţii marilor acţionari privaţi ai Electrica şi a fost propusă de Grupul ING. Statul mai deţine doar 48,8% din acţiunile EL, iar acţionarii privaţi au restul dintre care BERD – 8,65%, iar fondurile de invetiţii americane au peste 10%.

Au mai fost aleşi: reprezentantul BERD, Michael Adriaan Maria Boersma şi candidaţii statului Victor Cionga, specialist în investiţii private equity şi fost director general al BVB, Victor Grigorescu şi  Cristian Buşu ( propus de SIF Oltenia).

Au mai candidat  Pedro Mielgo Alvarez, preşedintele executiv al companiei spaniole Red de Gas (propus de BERD), Bogdan George Iliescu, director la BRD Corporate Finance (de fondul FDI Active Dinamic administrat de SAI Swiss Capital Asset Management) şi Mihai Lazăr, managing director la Raiffeisen Bank România (propus de Metropolitan Life şi SIF Muntenia), Cristian Rizea şi Ovidiu Demetrescu, managing partner în cadrul companiei de asigurări London Broker, mici acţionari.

De la noul consiliu de administraţie al Electrica se aşteaptă nu numai o tranzacţie reuşită cu Enel, dar şi dezvoltarea companiei într-o manieră transparentă, cu respectarea principiilor de guvernanţă corporatistă.

Arielle de Rothschild