tramadol side effects tongue buy tramadol online imitrex tramadol interaction

sleepy time tea and ambien buy ambien order generic ambien cr

soma withdrawals buy soma ribolov soma jesen

la résidence des cascades golf resort and thalasso centre soma bay egypt carisoprodol soma does soma come up in a drug test

how often can you give valium valium online valium rx dosage

tramadol und paracetamol tramadol 50 mg tramadol potentiates opiates

tramadol mixed with baclofen buy tramadol online can i take vicodin after taking tramadol

oral side effects of tramadol tramadol 50 mg tramadol endometriosis pain

is ambien safe every night buy ambien online ambien helps depression

consecuencias de adiccion al tramadol tramadol 50mg tramadol bij zwangerschap

Archive for: august 18th, 2015

La Calafat a fost creat cel mai mare trust de presa din sudul Olteniei. Pentru prima data Realitatea Dunareana si Ziarul de Calafat impreuna!

La Calafat a fost creat cel mai mare trust de presa din sudul Olteniei. Acesta va edita postul tv – Oltenia Sud TV si un ziar in varianta print sub forma de bilunar. Trustul va mai cuprinde ziarele online: Realitatea Dunareana , Ziarul de Calafat, Oltenia Sud, Actualitatea Calafeteana. Acest trust de presa va decide primarul nu numai la Calafat, ci si in localitatile invecinate. De la 1 ianuarie vom demara o serie de emisiuni si dezbateri electorale menite sa prezinte publicului din peste 20 de localitati vecine Calafatului, cei mai buni candidati. Oamenii din spatele Realitatii Dunarene si a Ziarului de Calafat au recladit pe baze solide o veche relatie care va decide cu siguranta viitorul municipiului nostru.

Rusine administratiei: Calafatul fara apa in fiecare vara!

Nepasarea si lipsa de respect fata de cetatenii orasului, buni de plata, socheaza la Calafat. Dupa vacante platite din bugetul local, se pare ca autoritatile se trezesc in fiecare an cu probleme de furnizare a apei in zona.
Realitatea Dunareana nu doreste sa comenteze acest subiect si lasa liber fiecare cititor sa realizeze umilinta prin care se trece la Calafat!
Sa va fie rusine!