ribolov soma na rekama buy soma soma intimates little rock

mixing lorazepam and tramadol tramadol 50 mg can tramadol be mixed with naproxen

ambien online West Valley City buy ambien online does ambien have serotonin

stopping klonopin after 2 months buy klonopin online mixing klonopin and molly

does xanax cause dry eyes buy xanax xanax pml

xanax bad stories generic xanax length of time for xanax to take effect

valium pupils dilated valium online what color is valium 5mg

can tramadol be taken with ibuprofen 800 buy tramadol tramadol alcohol hyperreal

can you take valium with lunesta buy valium valium Irvine

do not mix xanax with buy alprazolam online no prescription substitute xanax for ativan>

Archive for: decembrie 29th, 2015

Este oficial! S-a batut palma! Echipa lui Emil Popa si echipa lui Mircea Guta vor sustine acelasi candidat pentru Primaria Calafat

Este oficial! S-a batut palma! Echipa lui Emil Popa si echipa lui Mircea Guta vor sustine acelasi candidat pentru Primaria Calafat.

In ultimele zile, mare constructie politica locala anuntata, a fost realizata. In acest sens au fost agreate principiile, principalele repere, dar si detalii despre actiunile politice care vor fi initiate.. Constructia este una asemenea organizatiei APR a anului 2000 la Calafat, atat ca structura, cat si ca material uman.

Constructia isi propune sa obtina peste 70% din sufragiile calafetenilor. Acesta intelegere va pune capat scandalurilor politice locale si desi va fi sustinuta de cei mai importanti oameni politici locali, va promova in general tineri.

S-au pus bazele unui proiect politic local din care vor face parte numai aceia care vor sa participe la reconstructia Municipiului Calafat.

Se va incerca realizarea unui climat politic diferit de ce a fost pana acum, care va fi caracterizat printr-un dialog constructiv.

 

Lista de consilieri o sa fie o lista pentru calafeteni si pentru recladirea unui viitor sigur al acestui municipiu. Nu va fi o lista a celor care si-au facut un obicei de a juca la doua sau mai multe capete. O sa fie oameni cu viziune si cu gand de munca.