ultram online Oceanside buy tramadol excessive consumption of tramadol

xanax o fiori di bach buy xanax online xanax and liver side effects

purchase diazepam Visalia buy valium diazepam Mesa

how much ambien causes death buy ambien online no prescription buy ambien online Portland

can i take sinus medication with tramadol tramadol 50 mg tramadol e ibuprofeno

ambien instructions for use buy ambien online buy zolpidem Gresham

can you take xanax klonopin together generic xanax alprazolam buy Chesapeake

does tramadol have withdrawal symptoms tramadol 50 mg drug interaction mirtazapine and tramadol

excel formula soma acumulada buy soma online na soma faz o que com os expoentes

my experience with phentermine phentermine 37.5mg abilify phentermine

Archive for: decembrie 29th, 2015

Este oficial! S-a batut palma! Echipa lui Emil Popa si echipa lui Mircea Guta vor sustine acelasi candidat pentru Primaria Calafat

Este oficial! S-a batut palma! Echipa lui Emil Popa si echipa lui Mircea Guta vor sustine acelasi candidat pentru Primaria Calafat.

In ultimele zile, mare constructie politica locala anuntata, a fost realizata. In acest sens au fost agreate principiile, principalele repere, dar si detalii despre actiunile politice care vor fi initiate.. Constructia este una asemenea organizatiei APR a anului 2000 la Calafat, atat ca structura, cat si ca material uman.

Constructia isi propune sa obtina peste 70% din sufragiile calafetenilor. Acesta intelegere va pune capat scandalurilor politice locale si desi va fi sustinuta de cei mai importanti oameni politici locali, va promova in general tineri.

S-au pus bazele unui proiect politic local din care vor face parte numai aceia care vor sa participe la reconstructia Municipiului Calafat.

Se va incerca realizarea unui climat politic diferit de ce a fost pana acum, care va fi caracterizat printr-un dialog constructiv.

 

Lista de consilieri o sa fie o lista pentru calafeteni si pentru recladirea unui viitor sigur al acestui municipiu. Nu va fi o lista a celor care si-au facut un obicei de a juca la doua sau mai multe capete. O sa fie oameni cu viziune si cu gand de munca.