ativan or xanax which is better buy xanax online xanax Nevada

myth of soma essences soma medication soma 350mg pictures

costa rica pharmacy valium diazepam 5mg does valium help with muscle spasms

what to say to get tramadol tramadol 50 mg taking tramadol and imitrex

alprazolam buy Boise buy xanax online mylan a4 generic xanax

a soma de todos os medos dublado download avi soma medication soma ikäraja

phentermine uk ebay phentermine 37.5mg phentermine cost at cvs

how long till xanax peaks buy alprazolam can you reverse the effects of xanax

order ultram Victorville buy tramadol online tramadol time to take effect dog

valium menstruation buy valium technical name for valium

Archive for: ianuarie 27th, 2016

Personaje penale, incompatibile, cu afaceri directe cu Primaria Calafat dezvaluite cu documente in viitorul foarte apropiat!

Dupa cum era de asteptat, datorita furtului nemarginit al banuluilui public de catre clientela penala si incompatibila din jurul unui personaj de trista amintire, Realitatea Dunareana, impreuna cu cel mai puternic partid local, dar si cu peste 1000 de semnatari vor depune mai multe plangeri penale, adrese catre diferite institutii ale statului despre situatia nemaintalnita de la Calafat.

Astfel, se pare ca lupta din viitoarele alegeri se va da intre coruptie, clanuri, incompetenti si dorinta de curatare a clasei politice locale conectata direct la banii publici. Vor urma dezvaluiri incendiare si explozive despre aproape fiecare leu cheltuit in ultimii 8 ani de zile, dar si despre clientii fideli ai banului public local.

In lunile urmatoare, Realitatea Dunarea, va duce cea mai importanta lupta pentru Calafat, daca societate civila nu exista, daca factori de presa corecti nu exista, daca departamentul anticoruptie isi face treaba, pentru restitutirea celor trei milioane de euro furati in ultimul timp si dovetiti de procuroriii anticoruptie.

Calafatul trebuie sa se dezvolte, nu il mai capusati.