tramadol kopen zonder recept tramadol 50mg interactions between tramadol and vicodin

pharmacy online vicodin valium ritalin buy diazepam celexa versus valium

can i drink alcohol on xanax buy xanax online alprazolam .25 mg side effects

phentermine 37.5 drug testing buy phentermine without prescription phentermine snortable

zithromax gegen durchfall azithromycin 500mg zithromax dosage for diarrhea

tramadol and ambien bluelight tramadol 50mg para que sirve el tramadol pastillas

tramadol tablet description tramadol 50mg order ultram Rockford

can you cut ambien cr in half buy ambien online long time ambien use

tmj ambien buy ambien zolpidem buy Broken Arrow

one gram of zithromax buy zithromax online can i take zithromax if i am allergic to erythromycin

Archive for: mai 9th, 2016

Petre Traistaru: Voi reabilita toate cladirile istorice, cu muncitori din Calafat! Cei care au condus Calafatul, nu au fost in stare nici macar sa intretina ce am facut!

Candidatul ALDE pentru functia de primar al Mun. Calafat, domnul Petre Traistaru, a declarat ca in caz ca va va fi ales primar, unul dintre principalele puncte de pe agenda sa este reabilitarea tuturor cladirilor istorice ale Calafatului, iar acest lucru sa fie facut cu muncitori din Calafat.

“In perioada mandatului meu de primar, am reusit sa reabilitez o mare parte din cladirile istorice din Calafat, precum Muzeul de Arta, sediul DSUP, Primaria Calafat, Biserica Sf. Nicolae, totul cu muncitori din Calafat, angajati cu carte de munca la primarie, si aveam in plan sa le reabilitez si pe cele ramase. Din pacate in ultimii 8 ani, cei care au condus Calafatul, nu au fost in stare nici macar sa intretina ce am facut, iar cladirile istorice ale orasului nostru care au fost reabilitate cu eforturi foarte mari au inceput sa se degradeze. Oameni buni, va promit ca o voi lua de la capat, am sa gasesc solutii ca Primaria Calafat sa refaca toate cladirie de patriomoniu ale orasului nostru, aceste locatii reprezinta istoria noastra, nu trebuie sa ne pierdem identitatea. Lucrarile se vor face doar cu muncitori din Calafat, cetatenii orasului nostru trebuie sa lucreze, Primaria Calafat trebuie sa functioneze numai in interesul calafetenilor!”, a declarat Petre Traistaru