is phentermine covered by tricare cheap phentermine phentermine molecule

is it ok to take 200 mg tramadol buy tramadol online tramadol para el dolor de muelas

tramadol biogaran lp 150 tramadol 100mg purchase tramadol Alaska

can i take valium with warfarin buy valium online cheap how many valium would kill me

purchase tramadol Allentown buy tramadol tramadol legality texas

how often do you take tramadol 50mg tramadol 50mg what is tramadol injection used for

cephalexin and zithromax together buy zithromax zithromax suspension package insert

is it safe to take tramadol and flexeril together buy tramadol presentacion del tramadol gotas

ambien side effects bloating zolpidem 10 mg ambien and mortality

tramadol hcl more drug side effects tramadol 50mg tramadol dilantin

Archive for: august 18th, 2016

Emil Popa va inclina decisiv balanta electorala pentru alegerile parlamentare la Calafat

Managerul SC Moara Calafatului SRL, Emil Popa, este cunoscut de mai toata lumea ca fiind un profesionist desavarsit  in treaba pe care o face si pe care si-o asuma de fiecare data, omul cu o viziune clara despre cum ar trebui sa arate Calafatul in viitorii ani,  persoana care are nu doar propuneri ci si solutii pentru Calafat si pentru aceasta zona.

Seriozitatea si o dezvoltata capacitate manageriala sunt cele doua trasaturi definitorii ale omului Emil Popa. Domeniul in care acesta isi desfasoara activitatea, seriozitate desavarsita, impreuna cu bogatul bagaj intelectual si managerial pe care l-a dobandit de-a lungul vietii, fac din Emil Popa persoana care va inclina decisiv balanta electorala pentru alegerile din toamna. Emil Popa ramane omul in care calafetenii au cea mai mare incredere, aceasta bucurandu-se de un mare bazin electoral, la inceputul campaniei electorale din iunie fiind cotat cu o incredere de 41% in randul cetatenilor din Calafat.

Astfel, sunt foarte mari sanse ca formatiunea politica pe care o va sustine Emil Popa sa castige alegerile parlamentare. Miscarile de la nivel local , prin care unele persoane isi vor pierde calitatea de membrii ai ALDE Calafat, acestia nereprezantand principiile care il definesc pe Emil Popa, il vor face pe acesta, mai mult ca sigur, sa faca din formatiuna ALDE de la Calafat, un partid foarte puternic pe plan local si sa se implice in dezvoltarea acestuia si in celelalte localitati din zona Calafatului.

https://s3.postimg.io/gmwn2510j/popa_tariceanu.jpg