has anyone died from ambien ambien without prescriptions how to stop taking ambien safely 2012

xanax xr for social anxiety buy xanax online xanax xr in canada

fichas del cubo soma buy soma online soma wine bar heights

valium drug forums buy valium online can valium and norco be taken together

what does a soma do to you buy soma escritorio soma santa rosa rs

does tramadol show up in a 10 panel drug screen buy tramadol online without a prescription diarrhea from tramadol withdrawal

xanax and cipro generic xanax xanax quitting weed

what happens if you take 5 xanax pills generic xanax xanax safe pregnancy

soma islam buy soma soma lakeside mall

trazodone ambien cr buy ambien online ambien face cream

Archive for: octombrie 3rd, 2016

In ciuda dezinformarii lui Daniel Girtoi, consilierii Petre Traistaru si Cosmin Catrina au votat astazi in interesul orasului!

In ciuda dezinformarii practicate in ultima perioada de Daniel Girtoi, consilierul primarului din Calafat, cum ca Petre Traistaru si Cosmin Catrina ar trada interesele orasului, cei doi au votat in sedinta extraordinara din 3.10.2016, toate proiectele care vizau interesul orasului, printre care organizarea “Zilelor Recoltei” si concesionarea pe o perioada de 15 ani in satul Basarabi a unui imobil pentru un investitor care doreste amenajarea unei scoli de formare profesionala. Important este de stiut ca primarul Lucian Ciobanu a fost de acord cu schimbarea perioadei de concensionare de la 49 la 15 ani, ceea ce a dus ca acest proiect sa fie votat cu o larga majoritate.

Inca odata, s-a dovedit manipularea si minciuna lui Daniel Girtoi, pe care acesta o practica de 9 ani, mai grav este ca pentru ceea ce face este platit din bani publici!