soma de horas noturnas soma carisoprodol best brunch in soma

penyalahgunaan tramadol hcl where to buy tramadol can u mix tramadol and xanax

buy phentermine at gnc buy adipex online phentermine and blood sugar

valium hatasa buy valium lewy body dementia valium

a soma de dois numeros naturais consecutivos 35 buy soma exercicios sobre produtos notaveis quadrado da soma de dois termos

quetiapine vs xanax xanax for anxiety xanax pills do they do

get zolpidem Temecula buy ambien ambien and sumatriptan interactions

xanax alone buy xanax alprazolam 0.25 mg tablet myl

how to cycle off ambien ambien without prescriptions ambien wonder drug

order alprazolam Garden Grove buy xanax ambien xanax drug interactions

Archive for: octombrie 11th, 2016

Primarii din oraşele cu zone defavorizate pot obţine 4 milioane de euro de la UE pentru dezvoltare

Comisia Europeană a lansat un nou program de finanţare pentru România, prin care atât cetăţenii din zonele rurale şi din oraşele mici, cât şi cei din oraşele cu peste 20.000 de locuitori, care trăiesc în zone defavorizate, pot obţine finanţare de până la 4 milioane de euro pentru reintegrarea socială a comunităţilor marginalizate, sprijinirea formării profesionale şi a educaţiei, dar şi pentru alte proiecte care să îi ajute să se dezvolte, a declarat Remus Trandafir, consilier în cadrul Ministerului Fon­durilor Europene.

„Nu este ceva nou pentru România. În perioada 2007-2013 a mai existat un program similar, de finanţare a grupurilor de acţiune locală. Acum am lansat prima etapă din cadrul acestui tip de programe. Este etapa în care autorităţile locale pot depune cereri de finanţare”.

Pentru a beneficia de aceste fonduri, primarul unui oraş trebuie să verifice dacă se încadrează în cadrul legislativ impus de UE şi să identifice, în primul rând, o comunitate marginalizată de pe teritoriul pe care îl administrează.

„În acest sens au fost publicate două atlasuri cu zonele marginalizate din ţară, stabilite pornind de la câteva criterii, precum integrarea socială, nivelul de educaţie sau gradul de locuire a zonei. Un oraş nu poate să participe cu întreaga lui suprafaţă, ci primarii trebuie să aleagă una sau mai multe zone pentru care depun cerere de finaţare”.

Image result for fonduri europene