Archive for: martie 1st, 2017

Leontin “Portbagaj” Afrenie si Mihai Tenescu au mintit cu nerusinare calafetenii! Fabrica de subansamble auto nu se face!

In stilul sau caracteristic, Leontin”Portbagaj” Afrenie, viceprimarul dubios al Calafatului si un membru ALDE, Mihai Tenescu, au creat iluzii oamenilor din Calafat cu o fabrica de subansamble auto, ba chiar au dat un termen pentru deschiderea acesteia, luna martie, si un numar de locuri de munca nou create acolo, 100. Este incredibil cat de josnici au putut fi acesti oameni, alegand sa minta calafetenii fara sa existe ceva concret. Cetatenii din Calafat care sunt in cautarea unui loc de munca si-au creat iluzii, si asta este cel mai mare pacat, sa dai iluzii unor oameni disperati, doar pentru a incerca sa-ti speli imaginea grav patata.

Va prezentam mai jos declaratia lui Mihai Tenescu, prin care promitea deschiderea fabricii de subansamble auto:

„Estimăm că fabrica va fi deschisă în luna martie. În momentul dezvoltării afacerii vor fi angajaţi circa o sută de muncitori. Producţia va consta în producţia de piese interior pentru autoturisme, obiecte din plastic, componente de bord, feţe de uşi de interior”, a declarat Mihai Ţenescu.

Aceasta declaratie a fost asumata chiar la nivel judetean de ALDE, partidul lui Leontin”Portbagaj”Afrenie, care promitea si mai multe locuri de munca, 150:

Cea mai bună vorbă sunt faptele – spunea un înțelept! ALDE vrea să vorbească oamenilor prin faptele sale.  Mihail Țenescu, a contribuit decisiv la aducerea unei investiții străine în economia orașului Calafat, investiție care va crea 150 de locuri de muncă pentru calafeteni din luna martie. Investitorul german va lansa o linie de fabricație de componente auto de interior. Acesta a achiziționat deja 6 hale și a angajat 30 de oameni pentru montarea utilajelor, urmând ca în următoarele 60 de zile să fie angajate alte 120 de persoane pentru buna funcționare a liniei de fabricație. Considerăm că astfel de inițiative definesc politicile concrete pentru care, noi cei de la ALDE milităm. Sperăm că ele se vor multiplica și în alte zone ale județului. Locul de muncă bine plătit este cea mai bună sursă de protecție socială. De aceea preocuparea prioritară a ALDE rămâne creșterea economiei și crearea de oportunități pentru mediul de afaceri“, a declarat Anișoara Stănculescu.

Era de asteptat ca niste oameni ca Leontin”Portbagaj”Afrenie si Mihai Tenescu, care au ajuns prin minciuna si inselatorie pe 2 functii temporare sa prezinte informatii neadevarate, pacat este ca au mintit din nou oamenii si le-au creat iluzii desarte, dar cu asta se ocupa cei doi, Leontin”Portbagaj”Afrenie este chiar specializat in asa ceva fiind recunoscut pentru credite neachitate de sute de mii de euro, furturi la drumul mare, momente de regăsire în portbagaj, pe numele lui existand cateva plangeri penale pentru fals si uz de fals cu consecinte juridice de deosebit de grave, iar visele lui indepartate este posibil sa fie oprite de cateva dosare penale foarte grave.

Cum spunea Anisoara Stanculescu, din partea ALDE Dolj „Cea mai bună vorbă sunt faptele”, aici i-a descris perfect pe Afrenie si Tenescu!

Imagine similară