xanax depression pills generic xanax xanax 2nd trimester

does tramadol have morphine in it tramadol 50mg can take tramadol dubai

como calcular a soma dos coeficientes binomiais carisoprodol soma soma hwy 1 handlebar

zolpidem online Aurora buy ambien online buy zolpidem online Illinois

how many tramadol can i take at one time purchase tramadol what is brand name for tramadol

ultram and valium interactions diazepam 5mg valium gtt mg

can you snort tramadol 100mg tramadol 50mg tramadol retardkapseln

can you take ambien while pregnant ambien pill order ambien Fort Collins

soma dos valores absolutos de um numero buy soma soma intimates florida mall

buy cheap valium thailand valium 10 mg purchase valium Athens

Archive for: noiembrie 2nd, 2017

Un deputat USR sesizeaza problema gunoiului din Ciupercenii Vechi

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel il „urecheaza” pe primarul din Calafat, Lucian Ciobanu, si ii atrage atentia cu privire la gunoaiele menajere aruncate ilegal la marginea satului Ciupercenii Vechi, acesta transmite urmatorul mesaj pe pagina persoanala de facebook https://www.facebook.com/prisnel/:

„Indolența autorităților locale și județene transformă Doljul într-o groapă de gunoi. Ciupercenii Vechi a devenit o destinație a resturilor de toate felurile. Peste acestea se revarsă Dunărea, iar gunoiul este purtat pe pajiștile animalelor și în pădure. Și ne mirăm că ne îmbolnăvim.

Oamenii spun că gunoiul este adus cu mașinile din Municipiul Calafat, iar excavatoare misterioase le acoperă, superficial, cu pământ.

I-am cerut explicații și informații primarului PSD din Calafat, Lucian Ciobanu și socoteală Gărzii de Mediu din Dolj care a trecut pe acolo, dar nu a dat nicio amendă. Le voi trimite sesizări până când gunoiul va fi ridicat și transportat la Mofleni.

Privit din avion, Dolj e un județ colorat de gunoaie aruncate pe câmp, la marginea localităților și a drumurilor. În loc să investească în servicii de salubrizare, stații de compostare și transfer, gropi conforme, șefii locali se ocupă de estetică și serbări.

Dacă știți de vreo groapă de gunoi improvizată, trimiteți-mi poze și informații la adrian.prisnel@cdep.ro să completăm Harta Gunoiului din Dolj.