referat despre xanax buy xanax how long does xanax work in the body

phentermine 37.5 show up drug test buy adipex can you lose weight on phentermine without dieting

ambien valium combination buy valium online valium 10 mg for sleep

whats stronger seroquel or xanax cheap xanax white xanax ovals

is ultram better than tramadol buy tramadol no prescription tramadol detox program

zicam and ambien buy ambien online adderall and ambien cr

tarihi geçmiş xanax xanax price flexeril and xanax overdose

taking xanax the day after molly buy xanax online yellow xanax bars street price

ambien California buy ambien ambien lexapro interactions

zolpidem buy Peoria buy ambien is it safe to buy ambien online

Archive for: aprilie 2018

Adopta un caine vagabond din Calafat si poti merge intr-o excursie gratuita!

Primăria Municipiului Calafat și Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța, organizeaza în perioada 21 aprilie – 05 mai 2018 o campanie publica de adoptie pentru caintii vagabonzi din Calafat.

Câinii oferiţi spre adopţie sunt strânşi de pe străzile municipiului Calafat, vaccinaţi, sterilizaţi, microcipați de Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța.
Cei care doresc să adopte un câine fără stăpân se pot adresa la numărul de telefon: 0732358406 (Daniela Popovici – persoană de contact) și trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate.

Excursia va fi oferită după data de 9 mai și va fi sponsorizată de mai mulți agenți economici din Calafat.

Gigantul elveţian Clariant construieste o fabrica de 100 de milioane de euro la Podari

Grupul elveţian Clariant, cu activităţi în industria chi­mică, investeşte peste 100 mil. euro în fabrica pe care o construieşte la Podari, o comună la aproximativ 10 km de Craiova, judeţul Dolj. Compania va produce bioetanol, un combustibil alternativ obţinut din reziduuri agricole, folosit şi ca aditiv în benzină.

„Investiţia noastră este una dintre cele mai mari din sud-vestul României şi demonstrează angajamentul Clariant de a aduce în România tehnologii şi echipamente de ultima generaţie. Ne dorim ca proiectul nostru să con­tri­buie la atragerea unor noi afaceri în regiune“, au spus reprezentanţii Clariant. Investiţia va crea peste 400 de locuri de muncă în total, producţia urmând să înceapă în 2020. Terenul pe care va fi ridicată fabrica a apar­ţinut fostei fabrici de zahăr din Podari. De ce au ales elveţienii comuna Podari: apropierea de terenuri agricole, existenţa unei zone industriale dotată cu toate utilităţile şi accesul facil la transport rutier şi de cale ferată.

Proiectul Clariant de la Podari se adaugă unei liste scurte de investiţii de cel puţin 100 de milioane de euro ale companiilor în România din ultimul an, care pot accelera dezvoltarea economică a unei regiuni.

 

Imagini pentru clariant

S-a lansat licitatia pentru constructia primei parti a conductei de gaze Craiova-Calafat

In sfarsit! Calafetenii si ceilalti locuitori ai sudului judetului Dolj, primesc o veste buna, Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Medias a scos la licitatie constructia primei parti din conducta de gaze Craiova-Segarcea-Bailesti-Calafat, aceasta faza a constructiei are o valoare de 8,408,260 euro, va avea o lungime de 39,292km si va fi gata in 24 de luni de la atribuire.

Conducta de gaze poate reprezenta salvarea Mun. Calafat de la starea dezastruoasa in care se afla, poate aduce investitori in unitati de productie si poate fi o sursa destul de ieftina de incalzire pentru calafeteni.

Din pacate, exista si o veste proasta, constructia acestei conducte de gaze pana la Calafat  va mai dura probabil cativa ani buni, dar cel mai imporant este ca au inceput procedurile pentru constructia conductei de gaze si chiar daca va dura ceva timp, intr-un final va ajunge si la Calafat.

Mai jos puteti vedea licitatia publicata de TRANSGAZ S.A in data de 10.04.2018 cu privire la constructia primei parti din conducta de gaze Craiova-Segarcea-Bailesti-Calafat.

https://infocentrum.ro/Conducta_de_transport_gaze_naturale_Dn500_Craiova_Segarcea_Bailesti_Calafat__reconsiderare_traseu_conducta__tronson_Craiova_Segarcea_-178463-1.html

http://www.licitatia.ro/conducta-de-transport-gaze-naturale-dn—-craiova-segarcea-bailesti-calafat-reconsiderare-traseu-conducta-tronson-craiova-segarcea-3011898-restricted.html?

Imagini pentru transgaz calafat

 

 

Acum 10 ani Mircea Guță devenea primar al Calafatului, cea mai neagră perioada a municipiului!

În anul 2008, un necunoscut până în acel moment, Mircea Guță devenea primar al Municipiului Calafat. Primul primar din istoria orașului condamnat pentru mită, abuz în serviciu și cu o profundă atracție față de banul public.
În doar câteva luni de la preluarea mandatului, acesta primea un autoturism Crysler C300, șpagă de la partenerul sau de afaceri Coman Constantin, alături de care incheiasa o serie de afaceri umilitoare pentru Primăria Calafat.
Cloramină la preț de 50 ori mai mare, dar și o serie de materiale la suprapret erau achiziționate în acel moment de Primăria Calafat pentru a îi satsface dorința primarului de a primi un autoturism modern.

În acest timp, primarul penal Mircea Guță petrecea în vacanțe de lux pe banii partenerilor de afaceri, în timp ce orașul se distrugea în fiecare zi.
Au urmat o serie de firme care au făcut profit bun pe spatele calafetenilor. Bilanțul modest al DNA spune că în primii 3 ani de mandat, Mircea Guță ar fi prejudiciat cu 400.000 euro bugetul local, însă surse din interior ne confirmă că sumele ar fi fost mult mai mari.

Fără să aibă pic de respect, Mircea Guță a continuat abuzul și în perioada următoare, adică începând cu anul 2011, dar la un alt nivel. Sume absolut inimaginalbile au fost cheltuite pe lucrări fictive, achiziții supraestimate sau contracte umflate la maxim pentru bunăstarea primarului penal.
https://www.news.ro/justitie/dolj-fostul-primar-din-calafat-mircea-guta-condamnat-la-inchisoare-cu-executare-pentru-luare-de-mita-si-abuz-in-serviciu-1922401914092017031716840285

SERIALUL MIRCEA GUTA – CALAFATUL FURAT DOAR PE REALITATEADUNAREANA.RO

Singurul ziar liber din zona a publicat fiecare detaliu din activitatea infrationala a primarului penal si reia acheta distrugerii Municipiului Calafat cu documente bomba noi!
Cum s-a furat din 2011?
Unde au ajuns banii municipiului?

Urmeaza dezvaluiri incendiare!

Imagini pentru mircea guta calafat

Bombă: Atentat asupra integrității primarului Lucian Ciobanu. Detalii aici!

Este efervescență mare în primăria Calafat după ultimele evenimente care au ieșit la suprafață în ultimele zile. Pe de-o parte, rezultatul auditului financiar comandat de primarul Lucian Ciobanu a arătat că în instituție se fură ca în codru, iar oameni în poziție-cheie au știut și au favorizat furturile sau au beneficiat de pe urmele lui. Pe de altă parte, se anchetează incidentul din trafic în care primarul ar fi fost atras cu scopul evident de a se demonstra că se afla băut la volan.

Povestea începe în luna februarie a acestui an, atunci când primarul a solicitat efectuarea unor plăți, dar a fost înștiințat că nu mai există sume disponibile. Edilul a dispus la vremea respectivă înființarea unei comisii de verificare care să auditeze întreg compartimentul de Contabilitate de la începutul anului 2016 și până la finalul anului 2017. Verificările documentelor contabile, a facturilor, bonurilor de consum și referatelor de necesitate au scos la iveală mașinațiuni financiare cu documente și semnături falsificate. Toate verificările au condus către trei persoane din primărie: Ionela Popa, gestionar, Dan Vîrtopeanu, administrator public, și Camelia Oncică, director economic.

“Analiza documentelor contabile a durat câteva săptămâni, timp în care am discutat cu toate persoanele ale căror semnături se regăseau în documente. Concret, a ieșit la iveală faptul că gestionara falsifica facturi și referate de necesitate care nu erau verificate de directorul economic și care primeau apoi viza “bun de plată” de la administratorul public. Plățile se făceau din bugetul local pentru achiziția de diferite materiale de construcții, iar banii ajungeau în conturile a patru firme din localitate. Bănuim că banii se întorceau apoi la angajații primăriei care favorizaseră aceste plăți”, explică Maria Colină, președinta Comisiei de control.

Toate problemele identificate în urma auditului s-au concretizat într-un raport înaintat primarului. În acest document se arată cum funcționa șirul ilegalităților din instituție.
“Achizițiile se făceau direct de magazionerul Popa Ionela, cu eludarea legii achizițiilor publice, evitându-se cu intenție biroul achiziții publice, tocmai pentru a nu exista riscul ca aceste materiale (cele care erau achiziționate efectiv) să fie comandate de angajații respectivului birou prin, prin comanda pe SEAP, de la alți furnizori decât cei agreați de aceasta.” , se arată în raportul final.

Tot în raport se evidențiază faptul că unele bonuri de consum aveau semnături falsificate. Practic, cei ale căror semnături figurau în acte nu și-au recunoscut semnătura, unii dintre ei aflandu-se la data întocmirii documentelor în concediu. Mai mult decât atât, pe unele bonuri apare semnătura unei persoane care nu mai lucra în primăria Calafat.

Toate aceste date, precum și calculul care arată un prejudiciu de 650 000 de lei, au fost prezentate în cadrul ședinței de consiliu local de săptămâna trecută, iar a doua zi, gestionara Ionela Popa a primit dispoziția de eliberare din funcție. Acesta este momentul care ar fi declanșat un amplu plan de discreditare a primarului Ciobanu.

Petrecerea de Florii a primarului din comuna Ghidici a fost momentul perfect pe care complotiștii l-ar fi așteptat. Primarul povestește că a fost urmărit și hăituit de-a dreptul de o mașină în care se afla fosta angajată, Ionela Popa.

“Am fost la ziua primarului de la Ghidici. Nu am băut pentru că sunt sub un tratament medical. Am simțit că sunt urmărit, dar nu mi-am dat foarte bine seama de momentul în care au intrat cu mașina în mine. Am mers acasă, iar astăzi am mers să dau declarații la poliție.”, explică Lucian Ciobanu, primarul din Calafat.


Doar că Ionela Popa a mers la poliție de seara trecută și a declarat că mașina sa a fost lovită de o mașină în care se afla primarul. După ce polițiștii au informat-o că incidentul este considerat tamponare ușoară, iar cel de-al doilea șofer se poate prezenta în decurs de 24 de ore pentru că nu există victime, femeia a mers cu fiul său la spital unde a susținut că a fost rănit în timpul incidentului.

“Sunt sigur că ea și toți cei care au fost afectați de descoperirea furtului din bugetul Primăriei doreau să dovedească faptul că m-am urcat băut la volan. Când au văzut că incidentul este considerat unul ușor, au mers la spital să demonstreze că a fost un accident cu victime. Eu pot demonstra că mașina mea nu a fost avariată, că există doar niște zgârieturi pe bara din spate. Există dovada în dosarul de CASCO pe care mașina îl are. Vreau să dovedesc faptul că am fost urmărit, o sa depun o plângere la Parchet și o să cer înregistrările telefonice ale persoanelor pe care le bănuiesc.” , a încheiat primarul Ciobanu.

Pentru a avea o imagine a întregului prejudiciu din bugetul local și pentru a afla de cât timp durau aceste ilegalități, se va întocmi o nouă comisie de audit care va verifica documentele contabile din perioada mandatului fostului primar, Mircea Guță.

Preluare, mai multe detalii: https://www.ziaruldecraiova.ro/plan-de-razbunare-ca-la-hollywood-esec-ca-filmele-cu-prosti-cine-i-pus-gand-rau-primarului-din-calafat