tramadol ulcers tramadol 50mg does tramadol show up on urine screen

shokugeki no soma scan 13 buy soma como calcular a soma dos termos da pa

xanax bottle size buy xanax what is xanax urban dictionary

tramadol side effects epilepsy buy tramadol online is tramadol a scheduled drug in fl

abilify and xanax combination buy xanax online legally what strength are the yellow xanax

2.5 mg xanax bars buy xanax taking xanax effects

tramadol sr 50mg tramadol 50mg 100mg tramadol rus

mc daleste & mc nobruh - quem fecha nóis é nóis que soma baixar buy soma soma yağcıllı ortaokulu

tramadol 2 ml tramadol 50mg purchase ultram West Valley City

tramadol cause liver damage tramadol 50mg skaffa tramadol

Archive for: septembrie 25th, 2018

Era de asteptat! Viceprimarul „portbagaj” Afrenie este detinatorul contului fals de facebook „Ionut Calafeteanu”

Probabil multi dintre voi, cei care sunteti interesati in mica sau in mare masura de fenomenul politic din Calafat, v-ati lovit intamplator sau nu, de foarte multe conturi de facebook false care denigreaza diferite persoane publice din Calafat. Cu siguranta ati banuit cu totii  ca anumite persoane se afla in spatele acestor conturi false. Unul dintre cele mai vehemente personaje inventate pe facebook,  este un anume „Ionut Calafeteanu”, iar cel care se afla in spatele acestui cont a adus nenumarate injurii si acuze la adresa multor persoane publice din Calafat.

Din nefericire pentru proprietarul lui „Ionut Calafeteanu”, probabil din cauza vitezei si a prostiei, adevaratul proprietar a uitat sa se mai delogheze de pe contul real si intr-o discutie privata cu un utilizator al Facebook, in care bineinteles aducea injurii in stilul propriu si caracterisic, s-a dat gol! Cine credeti ca se afla in spatele lui „Ionut Calafeteanu”? Nimeni altul decat Leontin „Portbagaj” Afrenie, celebrul viceprimar din portbagaj al Calafatului! Mai jos va prezentam print screenuri doveditoare prin care „Ionut Calafeteanu” s-a dat de gol! Acesta a trimis practic aproape in acelasi timp, acelasi mesaj injurios persoanei cu care vorbea in privat pe facebook, si de pe contul real si de pe contul fals!

Ulterior, dupa ce si-a dat seama de prostia facuta, domnul „Portbagaj” a incercat sa sa se disculpe cum ca i-ar fi luat cineva telefonul si a scris mesajul acesta, poate personajul imaginar creat de el, „Ionut Calafeteanu”!