manisa soma sigorta hastanesi randevu order soma regras de sinais na soma

comprar valium chile buy valium online effetti indesiderati valium

is vicodin or tramadol stronger buy tramadol tramadol after c section breastfeeding

online pharmacy reviews alprazolam alprazolam 0.5mg is it ok to take wellbutrin with xanax

tramadol and smoking tramadol 50 mg i took too many tramadol

soma to palo alto carisoprodol soma soma painter

soma kapalı halı saha tel buy soma a soma de tres multiplos consecutivos de 7 é 210

tramadol 200 mg nebenwirkungen tramadol 50mg tramadol robaxin interaction

tramadol and plavix interaction buy cheap tramadol mixing flexeril and tramadol

valium prozac overdose diazepam 5mg when to take valium for mri

Archive for: noiembrie 2018

FORD angajeaza 1700 de persoane la fabrica din Craiova!

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a anunțat, marţi, că în perioada următoare fabrica de automobile de la Craiova va angaja 1.700 de persoane, urmând să intre în producție un nou model de mașină. 

Referitor la procesul de recrutare, Ion Prioteasa a menționat că locurile de muncă nu se vor adresa doar craiovenilor, ci și doljenilor care locuiesc la o distanță de maxim 35 de kilometri de Craiova. Astfel, primarii localităților vizate vor purta discuții cu reprezentanții fabricii de automobile,săptămâna viitoare.

„Este dificil să găsim personal doar în Craiova și atunci ne-am pus de acord, studiind întreg județul Dolj, ca până la 35 de kilometri în interiorul județului să mergem să discutăm cu primarii, în așa fel încât lumea să fie informată despre ceea ce urmează să se întâmple. În acest sens, în cursul săptămânii viitoare, în data de 14 noiembrie, vom avea o întâlnire cu toți acești primari, la sediul uzinei, urmată de o vizită în fabrică. Apoi rămâne ca fiecare edil să vadă cum informează populația. Este vorba despre 1.700 de locuri de muncă”, a precizat Prioteasa.

Compania estimează că cele mai multe angajări vor avea loc anul viitor, dar vor exista și persoane care vor începe lucrul mai devreme întrucât trebuie să urmeze cursuri de pregătire în țară sau peste hotare, a mai anunțat președintele CJ Dolj.

Imagini pentru ford craiova

sursa: www.craiovaforum.ro