is it safe to take tramadol and cymbalta together tramadol 50 mg can you take tramadol with savella

get ambien online zolpidem online ambien side effects shortness of breath

the role of tramadol in acute pain management tramadol online cod sniff tramadol 50mg

buy tramadol without prescriptions cheap tramadol overdose effects of tramadol

como soma um angulo generic soma elektrikli boya tabancasi soma tabanca fiyatı

sobredosis tramadol perros buy tramadol online without a prescription tramadol eg lp 200 mg

aura soma archangel ratziel buy soma warframe soma build 11

agni soma fashion buy soma online no prescription a soma dos valores de m que satisfazem a ambas as igualdades

soma rostam buy soma soma kansas city

stomach pain from ambien purchase ambien does ambien test as a benzo

Archive for: februarie 2020

Șoc: Lucian Ciobanu a rupt PSD Calafat in doua chiar inainte de alegerile locale!

Se petrec lucuri incredibile pe scena politica locala din Calafat, chiar inainte de alegerile locale din luna iunie. Al doilea cel mai importat partid de pe plan local tocmai s-a rupt in doua.

Primarul in functie, Lucian Ciobanu, membru PSD, a parasit partidul si s-a incris in ProRomania, lasandu-i pe multi fara reactie. Din sursele noastre, mai multi membri importanti ai PSD il vor urma pe actualul primar si se vor inscrie in partidul lui Victor Ponta.

PSD nu a stat prea mult timp pe ganduri si deja a gasit un candidat pentru functia de primar al Mun. Calafat, in persoana preotului Mihai Cotea, fostul consilier personal al lui Lucian Ciobanu si al lui Mircea Guta. Mihai Cotea a parasit functia de consilier personal al primarului Ciobanu pe usa din dos, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pentru cumul de functii, acesta indeplinind simultan functiile de consilier local si consilier personal al primarului. In urma acestei incompatibilitati, Mihai Cotea a demisionat din functia de consilier personal.

Din punctul nostru de vedere, in acest moment, PSD Calafat a fost rupt in doua, iar in alegerile locale, electoratul de pe partea stanga se va impartii intre cei doi candidati, Lucian Ciobanu si Mihai Cotea, fiind sanse foarte mari ca nici unul sa nu depaseaca 15-18% la alegerile din vara. Intrebarea va fi care dintre cei doi va avea un procent mai mare.