soma création bijoux soma medication calcule a soma dos 20 primeiros termos

ambien cr daily use buy ambien online ambien causes hair loss

phentermine 37.5 mg reviews 2015 purchase phentermine can i take advil and phentermine

tramadol and vivid dreams order tramadol online cod tramadol hcl allergy

soma ancient drink ingredients buy soma palm royale soma beach

diazepam 5mg how long buy diazepam diazepam dosage for dogs anxiety

soma intimates coupon free shipping buy soma online imperial shams abu soma resort 5 * recensione

xanax too much buy xanax online ambien after xanax

drug interaction tramadol hydrocodone tramadol 50mg what is tramadol used for with dogs

how many days does xanax take to get out of your system generic xanax can you take advil and xanax

Archive for: februarie 2020

Șoc: Lucian Ciobanu a rupt PSD Calafat in doua chiar inainte de alegerile locale!

Se petrec lucuri incredibile pe scena politica locala din Calafat, chiar inainte de alegerile locale din luna iunie. Al doilea cel mai importat partid de pe plan local tocmai s-a rupt in doua.

Primarul in functie, Lucian Ciobanu, membru PSD, a parasit partidul si s-a incris in ProRomania, lasandu-i pe multi fara reactie. Din sursele noastre, mai multi membri importanti ai PSD il vor urma pe actualul primar si se vor inscrie in partidul lui Victor Ponta.

PSD nu a stat prea mult timp pe ganduri si deja a gasit un candidat pentru functia de primar al Mun. Calafat, in persoana preotului Mihai Cotea, fostul consilier personal al lui Lucian Ciobanu si al lui Mircea Guta. Mihai Cotea a parasit functia de consilier personal al primarului Ciobanu pe usa din dos, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pentru cumul de functii, acesta indeplinind simultan functiile de consilier local si consilier personal al primarului. In urma acestei incompatibilitati, Mihai Cotea a demisionat din functia de consilier personal.

Din punctul nostru de vedere, in acest moment, PSD Calafat a fost rupt in doua, iar in alegerile locale, electoratul de pe partea stanga se va impartii intre cei doi candidati, Lucian Ciobanu si Mihai Cotea, fiind sanse foarte mari ca nici unul sa nu depaseaca 15-18% la alegerile din vara. Intrebarea va fi care dintre cei doi va avea un procent mai mare.