soma do angulo interno de um eneagono cheap soma exercicios de soma subtração e multiplicação de polinomios

soma dos numeros naturais impares de 3 algarismos buy soma m/s soma networks

mixing benzos and tramadol tramadol 50mg tramadol apap37.5mg 325mg

tramadol bipolar disorder tramadol 50mg tramadol para osteoartritis

oding on valium buy valium valium overdose side effects

cuerpo o soma funcion buy soma soma textile ahmedabad

g6pd deficiency tramadol tramadol 50mg tramadol feline dosage

soma nakliyeciler koop.meb buy soma soma e subtração de frações exercicios resolvidos

is tramadol hcl 50 mg stronger than percocet where to buy tramadol tramadol making me constipated

manisa soma satılık ev buy soma online soma advogados

Archive for: februarie 13th, 2020

Șoc: Lucian Ciobanu a rupt PSD Calafat in doua chiar inainte de alegerile locale!

Se petrec lucuri incredibile pe scena politica locala din Calafat, chiar inainte de alegerile locale din luna iunie. Al doilea cel mai importat partid de pe plan local tocmai s-a rupt in doua.

Primarul in functie, Lucian Ciobanu, membru PSD, a parasit partidul si s-a incris in ProRomania, lasandu-i pe multi fara reactie. Din sursele noastre, mai multi membri importanti ai PSD il vor urma pe actualul primar si se vor inscrie in partidul lui Victor Ponta.

PSD nu a stat prea mult timp pe ganduri si deja a gasit un candidat pentru functia de primar al Mun. Calafat, in persoana preotului Mihai Cotea, fostul consilier personal al lui Lucian Ciobanu si al lui Mircea Guta. Mihai Cotea a parasit functia de consilier personal al primarului Ciobanu pe usa din dos, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate pentru cumul de functii, acesta indeplinind simultan functiile de consilier local si consilier personal al primarului. In urma acestei incompatibilitati, Mihai Cotea a demisionat din functia de consilier personal.

Din punctul nostru de vedere, in acest moment, PSD Calafat a fost rupt in doua, iar in alegerile locale, electoratul de pe partea stanga se va impartii intre cei doi candidati, Lucian Ciobanu si Mihai Cotea, fiind sanse foarte mari ca nici unul sa nu depaseaca 15-18% la alegerile din vara. Intrebarea va fi care dintre cei doi va avea un procent mai mare.