tramadol gotas dosis niГ±os tramadol 100mg how much tramadol can i take daily

valium montreal valium medication valium cirrhosis

xanax bar pics buy xanax seroquel and xanax

tramadol and pregnancy risks tramadol 50mg tramadol and novox together

tramadol frankrike tramadol 50mg can i take tramadol with ciprofloxacin

diazepam buy Minneapolis buy valium mixing tramadol valium

soma dx delhi buy soma platone soma sema

gabapentin and tramadol dogs tramadol 50mg can you give tramadol and codeine together

tramadol subcutaneous injection buy tramadol tramadol for ssri withdrawal

tramadol high stories tramadol 50 mg hur länge varar tramadol

Archive for: august 18th, 2020

Sondaj telefonic făcut ieri la Calafat! Mitulețu trece de 55%, Radu Drăghici sub scorul partidului cu un procent de 24%, iar Luci Ciobanu are 9%

Ieri a fost facut rapid un sondaj de opinie telefonic pentru a se vedea cum au perceput alegatorii din Calafat schimbarea candidatului PSD pentru Primaria Calafat si se pare ca noul candidat, Radu Draghici, care a fost si el inclus in acest sondaj de opinie, sta extrem de prost, practic este necunoscut de majoritatea calafetenilor, iar partidul nu il poate ajuta prea mult. Scandalul din ultima perioada cu candidatul PSD a afectat foarte mult imaginea organizatiei din Calafat, iar noul candidat nu este perceput de calafeteni ca un candidat puternic, cu sanse de a castiga Primaria Calafat.

Mai jos va prezentam rezultatele sondajului telefonic efectuat ieri in Calafat, atat pentru candidati, cat si pentru partide:

Doru Mitulețu are în spate cea mai puternică echipă pentru alegerile locale de la Calafat!

Lupta electorală este la început pentru alegerile de la Calafat și partidele politice și-au anunțat propunerile pentru listele de consilieri.

După cum a început bătălia politică se pare doar PNL și USR au avut reprezentanți specialiști în domeniul juridic in BEC Calafat.

Celelate partide au dat dovadă că nu sunt capabili să poată propune oameni care să aibă capacitatea de a citi o lege electorală.

PNL Calafat

Medicul Stelian Niță, inginerul Popa Emil sunt primele nume propuse de liberali de pe cea mai puternică listă de consilieri propusă. Luând în calcul că acestia nu au facut parte din fostul Consiliu Local, probabil cel mai slab din istorie, se poate spune ca CV-urile din spatele acestor doi oameni pot oferi garanția dezvoltării corecte a orașului Calafat.

PSD Calafat

La vremuri noi rămânem tot noi!

PSD propune același nume pe primele locuri de consilieri, din garnitura ultimelor mandate.

Draghici Radu, Grațiel Ionescu, Usurelu George, Lelescu Menodora. Practic oameni care acumulează de la două mandate de consilieri în sus și care nu s-au remarcat cu propuneri de dezvoltare până în prezent.

PMP și USR surprize plăcute cu oameni capabili.

PMP vine cu o garnitură puternică: Lucian Ciobanu, Vărzaru Constanța , Mihuț-Rezetz.

USR propune specialiști: Livescu Ștefan, Dragotă Dorin.

Cam toate partidele politice doresc schimbare la Calafat, mai puțin PSD.