tramadol antitussive action tramadol 50 mg can you take tramadol and motrin at the same time

does tramadol show up in a 10 panel drug screen buy tramadol online without a prescription diarrhea from tramadol withdrawal

boutique hotels san francisco soma soma online soma tratores curitiba

xanax drug with alcohol order xanax online xanax mixed with methamphetamine

composition de tramadol tramadol 50 mg is percocet like tramadol

valium sensitivity diazepam 5mg recreational dosage valium

buy valium Colorado Springs buy valium valium and smoking cigarettes

tramadol 50mg bristol laboratories buy tramadol online without a prescription does tramadol make you lose your appetite

tramadol from india real tramadol 50 mg how to stop tramadol use

tramadol pies buy tramadol tramadol online Corona

Archive for: august 30th, 2020

Susținătorul lui Radu Drăghici, preotul Mihai Cotea, executat silit de banca ING!

Preotul Cotea Mihai, fostul candidat PSD pentru Primaria Calafat, dar oprit de justitie pentru ca era incompatibil, ocupand in trecut mai multe locuri de munca: consilier primar, consilier local si preot, acum un mare sustinator al lui Radu Draghci, a ”uitat” sa-si plateasca un credit catre Banca ING.

In urma unui proces civil intentat de aceasta banca, Mihai Cotea a fost executat cu suma de 21.077,15 lei!

Intrebarea este urmatoarea: Cotea Mihai a ramas fara bani? Sau doar a incercat sa se sustraga de la o obligatie fata de banca ING, obligatie pe care si-a asumat-o printr-un contract de credit, semnat chiar de el.

Noi nu credem ca Mihai Cotea a ramas fara bani, pentru ca aparantele si proprietatile pe care si le etaleaza nu il arata ca un om ajuns la ”sapa de lemn”.

Fiecare dintre voi trebuie sa faceti o analiza, pentru ca in momentul acesta, Cotea Mihai este principalul sustinator al lui Radu Draghici si trebuie analizat din toate punctele de vedere. A ramas fara bani preotul sau nu a vrut sa-si duca la capat un contract, o obligatie, incercand sa se sustraga?

Intrebam asta pentru ca in perioada urmatoare o sa-si asume multe obligatii fata de calafeteni, impreuna cu candidatul Radu Draghici, si trebuie sa analizam bine, vor sa realizeze ceea ce promit sau vor sa procedeze cu calafetenii asa cum a procedat Mihai Cotea cu banca ING?