angioma osseo del soma d11 buy soma online martin oberascher soma

protest the hero soma buy cheap soma soma e diferença de vetores

tramadol is bad for your liver buy tramadol purchase tramadol Garden Grove

can you take tylenol pm and tramadol tramadol 50 mg tramadol pregnancy safety

aura soma online beratung buy soma online soma christou

shokugeki no soma 60 mangapark online soma a soma de todos os medos imdb

tramadol and animals buy tramadol online skillnaden pГҐ tradolan och tramadol

trippa pГҐ tramadol order tramadol online cod is methadone and tramadol the same

safe dose tramadol tramadol health eignet sich tramadol gegen zahnschmerzen

hydrocodone and ambien bluelight buy ambien ambient music download blog

Archive for: iulie 27th, 2021

IPOCRIZIE: Bugetul nu permite cresterea burselor pentru elevi, pe ce se toacă banii în realitate la Calafat. Peste 3000 de trandafiri, garoafe și zambile.

Scenariu apocaliptic la Calafat, în plină pandemie și austeritate se cheltuiesc mai bine de 200 de milioane pe garoafe, zambile si trandafiri. Florile sunt într-un numar foarte mare, greu de cunatificat și nu prea sunt vizibile în acest moment.

Ipocrizie fără margini la Calafat, acolo unde cheltuielile au început să scape de sub control. Practic, după un scenariu care a mai fost văzut la Calafat, cu majoritarea angajaților care au mai fost implicați în astfel de probleme promovați de către noul primar, bugetul este cheltuit iar pe prostii.

Vă mai aduceți aminte de suruburi M8, cloramină sau altele, da, scenariul cheltuielilor se repetă la Calafat, după mai bine de 4 ani.

La o simpla căutare pe GOOGLE, se pot identifica butași de trandafiri cu prețul de 3 lei bucata. Practic prețul pentru achiziția de la Calafat a fost dublu. http://www.unpret.ro/pret/vindem-butasi-de-trandafiri/

Cu stupoare aflam că bugetul este foarte limitat în 2021 la Calafat, după ce cifrele angajărilor pe pile în primărie au explodat. S-a indetificat de unde se puteau face economii: de la bursele elevilor, dar în realitate aceste economii sunt transpuse în alte chetuieli fără justificare.

Panseluțe, trandafiri, lalele, zambile la Calafat.

Detaliile aici (documente nu vorbe):