502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx

Archive for: decembrie 2nd, 2021

Un primar, două fețe! Parca am mai vazut acest film la Calafat!

După mai bine de un an de mandat pentru primarul Mituletu fața orașului Calafat nu s-a schimbat. Data de 1 decembrie 2021 a reprezentat cel mai trist eveniment de sarbatoare națională din istorie pentru Calafat. Fie că vorbim de pandemia Covid 19, fie de temperaturile scăzute, atunci când se va trage linie după acest eveniment se va realiza că nu se poate compara cu impactul istoric solemn care trebuia să fie generat de o un astfel de eveniment.

Dar să revenim la personajul politic numarul 1 la nivel de Calafat, primarul actual Mituletu, descris ca un primar cu dublă personalitate și rezultate 0 după mai bine de un an de mandat.

Vom argumenta de ce considerăm că acest primar, școlit pe perioada mandatului lui Mircea Guță, ca viceprimar, poate fi considerat un primar cu două fețe.

Prima față este cea a milosteniei, populismului și a Calafatului oligarhiei generate în jurul său. O față care nu percepe realitatea cruntă a unei pensii de 1000 lei pe care o ducea acum mai bine de un an pensionarilor calafateni.

Oare știe domnul primar,, cum ar fi să trăiești cu un salariu de 1500 lei net astăzi în Calafat?

Chiar dacă încearcă să pozeze în primar gospodar, cu reduceri de cheltuieli și economie pe banii calafetenilor, din păcate, evenimentele din primul an de mandat îl cam scot din această poză.

Fața reală a acestui primar este dată de risipa publică exagerată făcută pentru a își construi o oligarhie proprie, din păcate, formată din oameni fără specializare. Plătiți lunar cu salarii de manageri IT sau peste cele ale profesorilor universitari, Mituletu a adus în echipa sa de conducere o serie de oameni care în pofida celor care cred că îi sunt aserviți, realitatea este alta. Primarul le este aservit lor și cu o lipsă de personalitate sau de minimă experiență managerială nu îi va schimba, retrogada sau evalua pană la sfârșitul mandatului.

Ceea ce trebuie să înțeleagă domnul primar Mituletu este că nu plătește zecile de salarii de peste 100 de milioane brut din bugetul local prin banii aduși de dânsul de acasă, ci din banii pe care cu greu îi plătesc cei care muncesc zi și noapte în mediul privat, din banii stranși din pensii de 800 lei sau din alocații, din bani publici.

Argumentele publice sunt clare și trebuie să îi genereze o serie de întrebări actualului domn primar:

Dacă specialiștii aduși de el sunt așa de buni, de ce nu au fost, sunt sau vor fi angajați în mediul privat, pentru expertiza, profesionalismul sau munca prestată? Oare dacă ar avea o firmă i-ar putea plăti pentru ce fac?

Care este fața dumneavoastră adevărată domnule primar Mituletu? Atunci când urmăriți să strângeți gunoaiele de pe domeniul public în timpul liber, sau atunci când plătiți cu zeci de milioane angajați despre care știți mai bine ca noi că nu ar fi plătiți vreodată cu asemenea sume?

Dacă mai este nevoie vom menționa și interesele personal, de clan, pe care le are Realitatea Dunareană astăzi:

Interesele sunt același pe care le-a avut și le va avea și în viitor la nivel de oraș Calafat.

Aceste interese au fost, pe timpul mandatului primarului Guță, exprimate și deși nu ne doream, am avut dreptate și lucrurile au fost destul de clare și direct exprimate în timp ce mulți nu credeau și chiar ne acuzau.

Aceste interese s-au văzut și în timpul mandatului primarului Ciobanu, în care am fost singurii care au spus adevărul, atât timp cât PSD-ul lui Dragnea domina totul în Romania. Dacă ne aducem aminte, muți dintre actualii susținători ai primarului Mitulețu, atunci erau psd-iști convinși și sunt și astăzi.

Am fost singurii care am prevăzut un mandat slab la început pentru primarul Ciobanu și nu am fost noi cauza!

ASTĂZI SUNTEM SINGURII CARE ÎI SPUNEM RĂSPICAT PRIMARULUI MITULEȚU CĂ TREBUIE SĂ SE TREZESCĂ LA REALITATE! TREBUIE SĂ ADMINISTREZE CA UN PRIMAR CALAFATUL, NU CA UN OM CU DATORII! Primarul nu trebuie să fie al unui grup ci al tuturor calafetenilor, domnule Mituletu ii puteti angaja si pe ceilalti 10.000 de locuitori cu salarii de nababi si muncă 0?

În 2024 nu veți mai putea face reforme, pentru că atunci va fi târziu. Aveți mai mult de un an de mandat faceți curățenie în jur și în oraș. Oare vedeți unde s-a ajuns? Calafatul cel mai netransparent municipiu din Romania, Calafatul cel mai poluat oraș din Romania, Calafatul orașul cu cel mai mare consum de motorină la nivel de municipii pe cap de locuitor.

Este de notorietate publică susținerea timp de 4 ani a fostului om politic Mituletu pentru care nu cerem nimic, doar RESPECT PENTRU CETĂȚENII CALAFATULUI!