taking ambien after expiration date buy ambien online ambien North Carolina

tramadol online Vancouver buy tramadol online para k sirve el ketorolaco con tramadol

can you mix soma xanax soma online soma the strokes traducida

purchase soma Fort Wayne buy soma online circulo soma zero

order ultram Clarksville tramadol images tramadol absorption site

mabron tramadol hcl 50mg tramadol 50 mg tramadol nexium interaction

aura soma saphirblau carisoprodol soma como fazer soma de tempo no excel

can you take norco with tramadol buy tramadol overnight tramadol pГҐ svenska

como se soma metros cubicos soma carisoprodol bead store soma sf

formulation evaluation sustained release matrix tablets tramadol hydrochloride tramadol 50 mg farligt att sluta tvärt med tramadol

De ce nu se mediatizeaza Zilele Municipiului Calafat, au mai putin fast ca altadata?

Probabil cel mai important eveniment al inceputului de an din municipiul Calafat, Zilele Municipiului Calafat sunt in acest an mai putin mediatizate decat altadata. Megaspectacolul de sunet si lumini, focurile de artificii, petrecerile campenesti sunt astazi in urma la ceea ce inseamna mediatizare si promovare a municipiului nostru desi nu trebuie sa fie asa.

Aceasta metoda de promovare si de atragere de investitori in zona dar si de turisti este astazi in mod inexplicabil abandonata insa speram ca lucrurile se vor indrepta si orasul nostru va beneficia si de acest avantaj pe termen lung.

Desi este strans legata de refacerea zonei Debarcader dat si de amenajarea peisagistica a municipiului, se pare ca toate vor fi la inaltime cu ocazia evenimentului anului la Calafat. Realitatea Dunareana va mediatiza intens acest spectacol filmat si cu o drona se pare in acest an.

Vom reveni cu mai multe amanunte despre eveniment zilele urmatoare, trupele invitate dar si celilalti invitati ii aflati doar de aici.

Comments are closed.