soma lace cami bra soma medication soma army toys

signs and symptoms of tramadol addiction tramadol buy how much tylenol with tramadol

peak time for valium buy valium online valium online Torrance

how many tramadol equals a vicodin tramadol overnight shipping what to take for tramadol withdrawals

does phentermine cause your period to be late phentermine for sale phentermine and topamax diet

what is tramadol 50 mg street value tramadol 50mg tramadol for dogs how much

is tramadol good after expiration tramadol 50 mg tramadol presentacion comercial

tessalon and ambien buy ambien online ambien ativan combination

soma mehmet akif ersoy ilköğretim okulu mezunları buy soma windsurf sheraton soma bay

is it safe to take bactrim and xanax together generic xanax what all is xanax used for

Claudiu Manda despre scrisoarea lui Traian Băsescu: Mă întreb ce îl deranjează de fapt, acciza pe combustibil sau că se construiesc autostrăzi?

Într-o intervenţie telefonică, la un post de televiziune, deputatul Claudiu Manda a declarat că scrisoarea trimisă de către preşedintele României, Traian Băsescu, Camerei Deputaţilor cu privire la acciza pe combustibil este doar demagogie.

Liderul social-democrat a mai spus că banii încasaţi vor intra în construcţai de autostrăzi, iar suma previzionată a intra la bugetul de stat de 2,4 miliarde de lei va fi reîntregită. „Pentru mine este interesant cum Traian Băsescu, fost ministru al Transporturilor mai multe mandate, abia acum vine să ne spună că nu avem resurse şi avem o problemă legată de autostrăzi. Lucrurile sunt foarte clare: acciza va fi încasată la bugetul de stat, iar banii vor fi folosiţi pentru construcţia de drumuri şi autostrăzi.

Previziunea de venituri la bugetul statului este de 2,4 miliarde de lei iar cheltuielile vor fi mai mari, aproximativ 4 miliarde. Deci, încasările la buget din acciză plus alte sume vor fi investite în construcţia de autostrăzi. Scrisoarea lui Traian Băsescu, preşedinte în funcţie care face opoziţie, sună cel puţin ciudat. Dar nu mă surprinde pentru că la demagogie se pricepe cel mai bine ”, a afirmat preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

Deputatul Claudiu Manda spune că Guvernul Ponta se poate lăuda cu 230 de kilometrii de autostradă în perioada2012- 2013 şi cu alţii care vor fi inauguraţi în acest an: „Guvernul Ponta poate vorbi despre 230 km de autostradă inauguraţi în 2012-2013, de 90 de km de autostradă vor fi finalizaţi în 2014.

Se lucrează. Ne dorim să construim autostrăzi. Există un plan naţional de priorităţi al Guvernului Ponta. Şi noi suntem interesaţi să înceapă lucrările la autostrada Piteşti – Craiova şi la drumul expres Craiova – Calafat. Acest lucru va ajuta la dezvoltarea economie şi industriei din municipiul nostru. În ceea ce priveşte scrisoarea lui Traian Băsescu mă întreb ce îl deranjează de fapt: acciza pe combustibil sau că se construiesc autostrăzi, despre care spunea că nu ne trebuie?”.

sursa: ponturidespre.ro

Comments are closed.