valium al cane valium online valium 500

best site buy tramadol cheap tramadol can i take tramadol for suboxone withdrawal

images of generic xanax pills xanax no prescription is taking xanax illegal

withdrawing from xanax symptoms generic xanax xanax buy Maryland

soma investopedia soma online carisoprodol buy Manchester

propriedades exponenciais soma buy soma online caltrain soma

tramadol blood in stool tramadol 50 mg does tramadol test positive for suboxone

ultram buy San Mateo buy tramadol online tramadol-w225

nombre comercial de gabapentina con tramadol tramadol 50mg buy tramadol online Chattanooga

why do you take ambien on an empty stomach buy ambien online ambien and dot regulations

PSD Dolj și-a sărbătorit persoanele vârstnice

Organizația Pensionarilor-Social Democrați Craiova a sărbătorit astăzi Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, la sediul Organizației Județene Dolj a Partidului Social Democrat. Activitățile au început la ora 09.00, cu un concurs de șah, și au continuat cu două vizite, la Muzeul de Artă Craiova și Casa Băniei. Între cele două evenimente a avut loc și festivitatea de premiere a câștigătorilor la competiția de șah.

Prezent la manifestare, secretarul PSD Craiova, Radu Preda, le-a transmis un mesaj pensionarilor social-democrați din partea primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a președintelui PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, dar și din partea președintelui PSD, premierul Victor Ponta. “Doamna primar Lia Olguța Vasilescu nu a putut fi prezentă la fel și domnul președinte al PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda. Vă transmit toate gândurile bune din partea domniilor lor care vă asigură de tot sprijinul în continuare. Ați fost și rămâneți o categorie de persoane prioritare pentru partidul nostru. Știți că aveți ușile partidului deschise pentru orice problemă. Ne dorim să vă fim alături pentru că și dumneavoastră ați fost lângă noi de fiecare dată când am avut nevoie de sprijinul dumneavoastră. Îmi doresc să avem întâlniri mai dese cu pensionarii, și așteptăm să ne provocați la astfel de evenimente în cartiere. Vă doresc multă sănătate și vă spun și eu La mulți ani!”, a declarat secretarul PSD Craiova, Radu Preda.

Alături de Radu Preda au fost prezenți: consilierul local Nicușor Cotescu, președintele Organizației Pensionarilor Social-Democrați Dolj, Nicolae Vrapcea, și președintele Organizației Pensionarilor Social-Democrați Craiova, Ion Negoiță.

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a mai fost sărbătorită la Filiași, Dăbuleni, Segarcea, Calafat și Bechet.

Organizaţia Naţiunilor Unite a apreciat în anul 1990 că este necesar ca statele lumii, guvernele lor să omagieze generaţiile vârstnice, pentru contribuţia lor la dezvoltarea societăţii; unul din aceste documente este Rezoluţia numărul 45/106 din 14 decembrie 1990, prin care ONU a stabilit că ziua de 1 octombrie să fie înscrisă în calendarul lumii ca Zi Internaţională a Persoanelor Vârstnice. De atunci, în toate ţările membre ale ONU, printre care şi ţara noastră, la 1 octombrie au loc manifestări variate, care au ca scop aprecierea persoanelor vârstnice.

 

Comments are closed.