dosis pediatrica valium buy valium online valium study aid

ambien hydrocodone alcohol buy ambien online ambien vs ambien cr half life

tramadol clorhidrato 100 mg gotas para que sirve tramadol 50mg tramadol paracetamol da sueГ±o

electricitat soma buy soma online construtora soma ltda

tramadol for coming off opiates tramadol 50mg does tramadol show on a ua

best way to detox off xanax buy xanax online taking xanax with sertraline

took xanax passed drug test buy xanax treatment for xanax addiction

thuoc zithromax 500mg azithromycin 500mg is doxycycline stronger than zithromax

tramadol medical dictionary tramadol 50 mg can you take tramadol with nyquil

ambien and ileus buy ambien online is it safe to take ambien with mucinex

Este oficial! Municipiul Calafat a pierdut 5 milioane euro bani publici, 4 milioane euro bani privaţi şi peste 6 milioane euro bani europeni din încăpăţânarea liberalilor de a nu forma USL la Calafat

Dupa 9 luni ale anului 2013, datele devin oficiale, datorita incapatanarii si nerespectarii protocolului USL, majoritatea ilegitima si subtire a liberalilor in Consiliul Municipal a costat peste 10 milioane de euro Municipiul Calafat.

Vorbim de instabilitate politica, vorbim de neincredere guvernamentala, de lipsa unui climat politic stabil si de nerespectarea votului cetateanului, acum cand Guvernul USL putea transmite sume importante pentru refacerea orasului Calafat.

Mai mult, lipsa de incredere a investitorilor privati, data de instabilitatea liberalilor si de incapatanarea acestora de a nu respecta protocolul USL la Calafat, face ca nici macar investitorii care promiteau Centrala Termica pe cogenerare sa nu debuteze investitia, ce sa mai spunem despre Parcul Industrial, in care nu exsta astazi un investitor care sa creeze un loc de munca, acesta datorata lipsei de maturitate politica, dar si intereselor mici de gasca ale liberalilor calafeteni.

De ce Mircea Guta nu respecta protocolul USL, de ce Calafatul nu primeste, de la Guvern, de la Consiliul Judetean bani doar in masuri foarte mici sau infime, de ce nu exista proiecte europene care sa vizeze si orasul Calafat?   Raspunsul este simplu, pentru ca la Calafat nu se doreste, pentru ca la Calafat interesele de grup sau personale primeaza in fata dezvoltarii orasului, pentru ca la Calafat nu exista seriozitate si politicienii locali s-au compromis total.

Tinerii au astazi ocazia sa traga un semnal de alarma, public si clar ce influenteaza dezvoltarea orasului – Calafatul trebuie sa aiba o clasa politica competenta, pentru viitor, politicienii locali incepand cu Mircea Guta trebuie sa inteleaga ca luptele politice si nerespectarea protocoalelor majore nationale blocheaza dezvoltarea orasului.
Liberalii trebuie sa stie ca banii publici nu sunt doar pentru campanie electorala si ca deturnarea acestori bani catre buzunarele clientelei liberale dauneaza locurilor de munca, proiectelor de dezvoltare si direct fiecarui calafetean.

AVEM NEVOIE DE TRANSPARENTA, AVEM NEVOIE DE SERIOZITATE, AVEM NEVOIE DE POLITICIENI SI PROTOCOALE STABILE LA CALAFAT, CALAFATUL TREBUIE SA FIE PE HARTA GUVERNULUI, CALAFATUL TREBUIE SA FIE UN MEDIU STABIL PENTRU INVESTITORI.

 

Comments are closed.