tramadol 50 mg morphine tramadol cheap order ultram Honolulu

buy carisoprodol Lansing buy soma online aura soma grün grün

zentiva ambien buy ambien adderall ir and ambien

buy carisoprodol online Grand Prairie buy soma kašika za soma

non prescription alternatives to ambien buy ambien ambien cr split in half

shokugeki no soma capitulo 1 submanga soma online ribolov soma s obale

valium interview valium online mixing hydrocodone with valium

how do i snort ambien buy ambien online 2 layer ambien cr side effects

st john's wort and ambien zolpidem online purchase ambien Winston–Salem

buy ambien online St. Petersburg buy ambien buy zolpidem Rochester

Centrul Vechi al Calafatului renaste incet, dar sigur, Restaurantul Café-Bar si Clubul Sunny-Society sunt 2 locatii care ne amintesc de vremurile de mult apuse ale perioadei interbelice

Situat la cateva minute de mers pe jos din centrul orasului, in centrul istoric s-au pastrat cladiri din vechiul Calafat. Se mai pot vedea inca locuinte construite in stiluri absolut diferite sau imbinari ale acestora. In perioada interbelica, zona unde acum se afla Restaurantul Café-Bar si Clubul Sunny-Society era cea mai circulata zona a orasului.

Strada Traian din Calafat a redevenit atractivă după ce 2 dintre cladirile emblematice ale zonei, Restaurantul Café-Bar si Fostul Hotel Mirita, unde acum functioneaza Clubul Sunny-Society, au devenit atractive pentru cetatenii din zona Calafatului, urmandu-se trendul din Bucuresti si celelalte orase mari din tara, unde cetatenii isi petrec marea majoritate a timpului liber in centrele istorice ale oraselor.

Până la refacerea totală a zonei vor mai trece câţiva ani. Unele clădiri au avut sansa de a reintra in circuitul economic, cele abandonate așteaptă insa un proprietar gospodar.

Centrul Vechi al Calafatului, ale cărui înţelesuri e limpede că nu se lasă desluşite fugitiv, e o lume care merită descusută, cunoscută pe îndelete şi mai ales apreciată la adevărata ei valoare. Practic patrimoniul său e mărturia începuturilor orasului Calafat.

Din punct de vedere al distractiei, in fiecare din localurile din Centrul Vechi al Calafatului vei regăsi o atmosferă unicat, petreceri la care să te integrezi şi să te simţi bine si oameni puşi pe distracţie.

Propune-ţi ca la fiecare sfârşit de săptămână să te distrezi într-o locatie din centrul istoric al Calafatului până te epuizezi, noi iti propunem doua locatii:

Clubul Sunny-Society

Cauti un local frumos in care sa te distrezi cu prietenii in zilele de Sambata? Sunny-Society Este locatia ideala pentru distractie! Localul destinat studentilor si tinerilor de gasca, ce vor sa petreaca timp de calitate cu prietenii si colegii. Experienta Sunny-Society este o reusita garantata, datorita angajatilor si clientilor foarte sociabili si plini de amabilitate, in plus cladirea veche si plina de istorie in care se afla ne da o senzatie de traire a vremurilor de mult apuse din perioada interbelica.

Restaurantul Café-Bar

Restaurantul “Café-Bar”, oferă mancare in stil tradiţional românesc şi un program de muzica lautareasca, sustinut de cele mai bune tarafuri din zona.

Daca esti in cautare de un restaurant cu lautari, Restaurantul Café-Bar din centrul vechi al Calafatului, este locul perfect in care sa gasesti acest lucru.

http://ziaruldecalafat.ro/wp-content/uploads/2014/11/10743475_732662716820443_1713487931_n.jpg

Comments are closed.