xanax mao inhibitor drug generic xanax temazepam dosage compared to xanax

dose of valium to sleep buy cheap valium valle de valium babasonicos acordes

can you take tramadol with effexor buy tramadol online largest safe dose of tramadol

does xanax make you impotent buy xanax costo del xanax

2mg xanax and 5mg oxycodone generic xanax xanax helps with hangovers

comquest promotional code soma buy soma jogo soma sete

does phentermine show up on a urine test buy phentermine online phentermine cortisol levels

tramadol hydrochloride for canines buy tramadol online cod blanda tramadol med alvedon

street price diazepam 10mg buy diazepam diazepam dosage compared to xanax

is tramadol a narcotic 2015 tramadol 50 mg dosis de tramadol pediatria

Victor Ponta se ţine de cuvânt, măreşte salariul minim si pensiile în 2015

Anul nou vine cu 150 de lei în plus la leafa românilor care câştigă minimul pe economie. În 2015, salariul de bază minim brut pe ţară va creşte în două etape, de la 900 la 975 de lei din ianuarie, şi la 1.050 de lei din iulie, potrivit unui proiect de hotărâre pus în dezbatere publică de Ministerul Muncii până pe 30 decembrie. Aproape 1,5 milioane de angajaţi vor beneficia de majorare. Anul acesta s-au mai făcut două astfel de majorări, fiecare cu câte 50 de lei. Majorarea progresivă va continua, salariul minim urmând să ajungă la 1.200 de lei până în 2016.

Si pensiile vor creşte cu 5% din ianuarie 2015, iar indemnizaţiile pentru persoanele cu handicap vor fi majorate cu 16%.

“Aplicăm legea. Conform formulei de calcul din lege, pe rata inflaţiei (…) plus 50% din creşterea reală a câştigului mediu salarial brut, iese un procent de majorare de 4,5%. Având în vedere că avem creştere economică (…) vom merge cu 5%. Am discutat cu Ministerul Finanţelor, respectiv cu ministrul de Finanţe şi ministrul Bugetului, astfel încât, începând cu ianuarie 2015, să avem o majorare a pensiilor de 5%”, a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb. Aceasta a mai precizat că în ceea ce priveşte creşterea salariului minim “există un angajament al Guvernului astfel încât în 2016 să ajungem la 1.200 lei”.

 

Comments are closed.