efecte secundare la xanax xanax without prescription xanax withdrawal clonazepam

ambiente gallerie massage order ambien can you take ambien with gabapentin

will 1mg klonopin get you high klonopin drug klonopin xanax stronger

tramadol and valium in dogs tramadol 50mg dog rimadyl tramadol

valium lebersch¤digend order valium online buy diazepam online uk blue haze

can you take ambien and valium at the same time buy ambien online smoke weed and ambien

klonopin and valium the same diazepam 5mg valium for migraine associated vertigo

ondansetron with tramadol tramadol 50 mg how tramadol hcl works

xanax generic cheap xanax 2mg albuterol and xanax

how often can you give valium valium online valium rx dosage>

Comunicat: Realitatea Dunareana singura publicatie online obiectiva nu intervine in scandalul plecat din subsolul primariei

Dupa cum stiti, in presa locala a izbucnit un scandal imens, hranit din rautatea unor angajati ai primariei Calafat precum Daniel Giortoi, scosi in fata de fiecare data pentru a spala in public nerealizarile actualei administratii.
Din pacate acest scandal aduce numai dezavantaje cetatenilor din orasul Calafat, dar unii oameni au fost si sunt chiar platiti din bani publici pentru a intretine astfel de scandaluri publice a sustrage atentia de la cheltuirea banului public la nivel local chiar si in aceasta perioada.
In cele din urma, astfel de personaje, au provocat doar scandaluri in mediul virtual si cu alte publicatii, meseria lor de baza fiind dezinformarea.

Astazi REALITATEA DUNAREANA face o provocare publica celor din administratie si nu celor din presa, platiti pentru a manipula si a spune neadevaruri: Daca cel putin o taxa sau un impozit local se va majora in 2015, cei care au negat acest lucru isi vor da demisia a doua zi ? sau Daca cel putin un calafetean va plati o taxa sau un impozit mai mare, cei care le-au majorat isi vor da demisia?

Comments are closed.