EXCLUSIV: S-a format coalitia anti-guta! Debarcarea lui este INEVITABILA!

In urma cu cateva zile mai multi oameni influenti din Calafat s-au intalnit in secret pentru a lua o hotarare extrem de necesara pentru Calafat, extirparea cancerului de la primarie – guta.

In acest grup au fost oameni de afaceri, profesori, medici, directori de institutii, dar si oameni simpli, dar cu influenta in oras. Nu mare a fost mirarea ca pentru aceasta actiune s-au aratat dornici de colaborare si oameni din anturajul primarului, care mai stau langa el din cauza naturii serviciului sau afacerilor (mai bine zis sa nu fie dati afara din anumite posturi controlate de el). Chiar si oameni din Ciupercenii Vechi, ultimul bastion al lui Mircea Guta, au fost atrasi de aceasta colaitie.

Acest grup s-a format in primul rand datorita dezastrului in care a ajuns micul nostru oras de cand e Mircea Guta primar, nivelului de trai extrem de scazut, lipsa de interes fata de cetatean si lipsa de perspectiva a acestui oras, dar in contradictie cu furturile lui prin afacerile facute pe spinarea primariei.

Comments are closed.