Restaurantul-Bar ,,TRESOR” din Calafat, deschiderea de Valentine’s Day !

Astazi, 14 Februarie 2015 incepand cu ora 08.00, la Calafat, in centru, s-a deschis Restaurantul-bar de lux ,,TRESOR”, care va aduce un nou concept pe acest segment in urbea de la malul Dunarii.
La ,,TRESOR” calitatea va face marea diferenta!

Aici se va servi cea mai buna cafea si derivate din aceasta, bauturi originale, meniuri alese traditionale, toate intr-o ambianta mirifica.

Mai mult, incepand cu data de 16.02.2015 Restaurantul-bar ,,TRESOR”  va introduce si un deosebit ,,meniu al  zilei” care va putea fi comandat la domiciliu , la servici, sau se va putea servi chiar la restaurant.
Imobilul care gazduieste restaurantul si care a fost construit in perioada interbelica, cu o arhitectura interioara si exterioara deosebita ,  a fost cumparat in 2014 de o familie extraordinara de intreprinzatori  locali si mai apoi complet renovat si amenajat in stil clasic baroc. Acesti oameni au facut o adevarata bijuterie din vechea locatie peste care patina timpului isi lasase urme adanci dar care pastreaza si acum ceva din farmecul vremurilor boeme de odinioara. Pentru a desavarsi complet stilul clasic baroc al restaurantului, proprietarii au achizitionat mobilierul interior exclusiv din Italia, unde au beneficiat si de consultanta de specialitate din partea magazinului.

Pe langa mobilierul de calitate si materialele folosite la amenajarea spatiului interior sunt din gama Premier-Lux, un aspect important ce denota din partea proprietarilor un respect deosebit pentru viitorii clienti care vor trece pragul acestui restaurant.

Locatia este structurata pe doua nivele, parter si etaj. La parter va functiona barul de zi iar sala de la etaj a restaurantului va fi folosita exclusiv pentru evenimente deosebite. Aceasta locatie  care cu siguranta va fi etalonul bunului gust, al rafinamentului si al serviciilor ireprosabile va oferii clientilor o gama de meniuri mult diversificata peste ceea ce este in momentul de fata la Calafat, la preturi fara concurenta.

Comments are closed.