xanax make me happy buy xanax can u blow xanax bars

can you drink a beer on xanax buy xanax online xanax cause chest pain

xanax et la libido buy xanax how often can you take 25 xanax

things to do with xanax xanax for sale xanax and robitussin

valium cefalea valium drug valium kidney stones

blue round valium buy valium diazepam buy Vancouver

soma ou subtração de fração buy soma aura soma kozpont

como e feito a soma do 13o salario buy soma excel soma simples

is there a generic ambien buy ambien mixing ambien and phenergan

alternative naturelle xanax buy xanax can you im xanax

Alegeri la TSD Calafat

Tinerii social-democraţi din Calafat se vor aduna pentru a-şi desemna structurile de conducere, iar favorit la ocuparea funcţiei de preşedinte este actualul şef al tinerilor social-democraţi calafeteni, Cosmin Catrina.

Conferinţa Municipală a Tineretului Social-Democrat (TSD) Calafat va avea loc, pe 11 iunie, de la ora 17:00, in sala mică a Casei de Cultură din Calafat. Peste 50 de tineri social-democraţi calafeteni sunt așteptați sa ia parte la această conferinţă unde vor fi aleşi preşedintele TSD Calafat, precum şi Biroul Municipal de conducere.

Din partea organizaţiei judeţene, printre cei care si-au anunţat prezenţa, se numară  vicepreşedinţii PSD Dolj, Alina Tanăsescu si Cosmin Vasile, presedintele TSD Craiova, Silviu Ionut Dumitrache, secretarul general al TSD Dolj, Stelian Baragan,  precum si alte persoane din structurile de conducere ale PSD Dolj. Din partea organizaţiei de seniori a PSD Calafat vor fi prezenţi domnul Emil Popa, preşedintele PSD Calafat, precum si celelalte persoane din conducerea organizatiei de la Calafat.

tsd calafat banner

Comments are closed.