is tramadol good after expiration tramadol 50 mg tramadol presentacion comercial

signs and symptoms of tramadol addiction tramadol buy how much tylenol with tramadol

tessalon and ambien buy ambien online ambien ativan combination

can xanax make you emotional generic xanax seroplex xanax le matin

does ambien cause body odor buy ambien online how long is ambien half life

aura soma oktatás soma online carisoprodol online Peoria

valium 5 es fuerte valium online valium online Indiana

does phentermine cause your period to be late phentermine for sale phentermine and topamax diet

soma lace cami bra soma medication soma army toys

tempo de ação tramadol buy tramadol no prescription tramadol 100mg used for

Bailesteanul Luci Ciobanu nu este candidatul organizatiei PSD Calafat

In ciuda zvonurilor care sunt aruncate pe ”piață”, candidatul PSD Calafat pentru alegerile locale de anul acesta, nu este bailesteanul Luci Ciobanu.

Organizația PSD Calafat va desemna un candidat la primărie, la alegerile din 2016, luandu-se in considerare cele mai bune opțiuni pentru candidatură, din punct de vedere al notorietății, al integrității morale, al activității profesionale, al loialității față de PSD și al implicarii în activitățile politice ale partidului.

Menționăm faptul că, în conformitate cu statutul PSD Secțiunea a III-a art. 28, alineat 7, biroul organizației PSD Calafat are atribuțiuni de a propune și aproba candidații pentru funcțiile de primar, viceprimar și consilieri locali.

Afirmațiile ca un anume Luci Ciobanu, bailestean de loc, cum ca ar fi candidatul PSD la Primaria Calafat, facute în spațiul public se situează în afara statutului PSD.

PSD Calafat se detașează de toate acțiunile acestui Luci Ciobanu pe care le consideră a fi făcute pentru a destabiliza organizația și pentru a-i induce pe cetățeni în eroare.

Toate aceste lucruri demonstrează că dumnealui urmărește decredibilizarea PSD Calafat, dovedind totodată lipsă de respect față de simpatizanții și votanții PSD, care au dreptul să cunoască realitățile din viața organizației PSD Calafat.

Comments are closed.