vistaril or xanax buy alprazolam overdose xanax treatment

taking valium in early pregnancy diazepam 5mg valium rote liste

xanax trouble waking up xanax mg xanax dosage colors yellow

can u take xanax with molly online xanax can you inject xanax bluelight

alprazolam Warren buy xanax xanax withdrawal symptoms how long

obat herbal untuk menyembuhkan ambien buy ambien mixing amitriptyline and ambien

how long does tramadol stay in your system on a drug test buy tramadol online how many tramadol do you need to take to get high

yellow ambien pill buy ambien online ambien and alcohol hallucinations

valium strukturformel buy valium online faa drug test valium

the new weight-loss drugs lorcaserin and phentermine-topiramate slim pickings phentermine no prescription phentermine with online prescription

Rezultatul politicii lui Mircea Guta de 8 ani! Fara locuri de munca, numai bataie de joc, zilieri, din mana primarului!

Demagogia facuta de 8 ani de zile de catre penalul Mircea Guta, in timp ce el devenea unul dintre cei mai bogati, facand lucrari publice cu sume colosale, alaturi de prieteni, a intrecut orice limita.
Dupa ce a distrus cateva sute de locuri de munca reale, la angajatori privati, a incercat iarasi marea mizerie electorala, schema zilierii, o mizerie arunctaa in bataie de joc calafetenilor. Adica o pomana electorala de prost gust. Rezultatul administratiei Guta de 8 ani este acesta, criza in oras, pierderea a sute de locuri de munca si tendinta de saracire a calafetenilor zilnic pentru a putea fi cumparati cu cateva plati de nimic drept zilieri.
Calafeteni trezirea! Calafatul trebuia sa arate altfel cu Mircea Guta, cu locuri de munca, nu cu lucrari publice facute de prieteni. Aici reamintim inchiderea fabricii Amidon Glucoza Calafat, sute de oameni de la textile si multe alte firme distruse de administratia Guta.
Sa va fie rusine, deveniti penibili, voi si cu painea voastra, cu saracia oferita calafetenilor si cu mana intinsa de Mircea Guta pentru a fi pupata pentru nimic.

Comments are closed.