can you snort zolpidem 10mg order ambien ambien buy Overland Park

how to get valium in china valium without prescriptions how much valium in 24 hours

tramadol nights the magic wee hing tramadol 50mg tramadol te koop

will tramadol show up in a drug screen tramadol 50mg buy ultram online Chula Vista

tramadol mr tablets tramadol 50mg tramadol (dci) chlorhydrate

can ambien cause neurological problems buy ambien taking adderall after taking ambien

acheter tramadol en ligne sans ordonnance buy tramadol online tramadol 200 er side effects

xanax generic cheap xanax 2mg albuterol and xanax

diphenhydramine vs xanax buy xanax human xanax for cats

what to tell the doctor to get valium diazepam 5mg valium 10 compared xanax

Petre Traistaru: Proiectele pe care le voi propune vor fi proiecte numai în interesul oraşului

Candidatul ALDE Calafat pentru functia de primar, Petre Traistaru, a facut urmatoarele precizari pe pagina personala de facebook cu privire la ultimele evenimente care s-au intamplat in Calafat:

„Oameni buni, urmaresc ceea ce se intampla in aceste zile pe scena politica din Calafat, si nu pot sa spun ca nu sunt dezamagit, pe 6 iunie aveti ocazia sa trageti un semnal de alarma, public si clar, ce influenteaza dezvoltarea orasului. Calafatul trebuie sa aiba politicieni competenti! Consilierii locali trebuie sa stie ca banii publici nu sunt doar pentru campania electorala si ca deturnarea acestor bani dauneaza locurilor de munca, proiectelor de dezvoltare si direct fiecarui calafetean. Orasul trebuie administrat cu proiecte serioase, printr-un dialog continuu cu comunitatea si nu prin pomeni electorale!”.

„Oamenii aşteaptă de la primarul localitatii să fie un exemplu. Aici mă refer şi la viaţa privată, şi publică. Eşti ca o carte deschisă pentru cetăţeni. Trebuie să-ţi dai seama că oamenii vor sta cu ochii pe tine şi nu trebuie sa faci greseli. Atributia principala a primarului este să respecte şi să execute deciziile consiliului local. Proiectele pe care le voi propune vor fi proiecte numai în interesul oraşului, si nu in interesul unor anumite grupuri!”, a spus Petre Traistaru.

Comments are closed.