valium legal canada buy valium using valium for pain relief

can you drink alcohol while taking valium buy valium online is valium good for depression

get ambien Henderson buy ambien ambien tripping dosage

diazepam valium overdose order valium online valium vor zahn op

how early can you refill an ambien prescription buy ambien online zolpidem buy Henderson

can you mix prednisone and tramadol buy tramadol online tramadol hcl and itching

ambien lactose intolerance order ambien online does ambien affect your kidneys

lacing blunt with xanax buy xanax what does it feel like to shoot xanax

buy alprazolam online Waco buy xanax xanax help to sleep

ultram El Paso www.airp-asso.it/tramadolnorx/ what is a safe dosage of tramadol>

Petre Traistaru: Proiectele pe care le voi propune vor fi proiecte numai în interesul oraşului

Candidatul ALDE Calafat pentru functia de primar, Petre Traistaru, a facut urmatoarele precizari pe pagina personala de facebook cu privire la ultimele evenimente care s-au intamplat in Calafat:

„Oameni buni, urmaresc ceea ce se intampla in aceste zile pe scena politica din Calafat, si nu pot sa spun ca nu sunt dezamagit, pe 6 iunie aveti ocazia sa trageti un semnal de alarma, public si clar, ce influenteaza dezvoltarea orasului. Calafatul trebuie sa aiba politicieni competenti! Consilierii locali trebuie sa stie ca banii publici nu sunt doar pentru campania electorala si ca deturnarea acestor bani dauneaza locurilor de munca, proiectelor de dezvoltare si direct fiecarui calafetean. Orasul trebuie administrat cu proiecte serioase, printr-un dialog continuu cu comunitatea si nu prin pomeni electorale!”.

„Oamenii aşteaptă de la primarul localitatii să fie un exemplu. Aici mă refer şi la viaţa privată, şi publică. Eşti ca o carte deschisă pentru cetăţeni. Trebuie să-ţi dai seama că oamenii vor sta cu ochii pe tine şi nu trebuie sa faci greseli. Atributia principala a primarului este să respecte şi să execute deciziile consiliului local. Proiectele pe care le voi propune vor fi proiecte numai în interesul oraşului, si nu in interesul unor anumite grupuri!”, a spus Petre Traistaru.

Comments are closed.