soma bauru buy soma online soma birds lagoon kochi

can i take tramadol with cold medicine tramadol 50 mg tramadol made me dizzy

acheter tramadol en ligne sans ordonnance buy tramadol online tramadol 200 er side effects

tramadol injetГЎvel veterinario buy tramadol cold turkey withdrawal from tramadol

does valium help tmj buy valium online strength of valium

ambien available in uk buy ambien online no prescription can i take ambien and valerian

taking xanax with coke xanax pill xanax dose in elderly

get valium Provo buy valium does valium make you not hungry

ketorolaco tramadol ampula buy tramadol can you mix tramadol and effexor

is it safe to take ambien and xanax buy xanax how to know if i need xanax

Petre Traistaru: Proiectele pe care le voi propune vor fi proiecte numai în interesul oraşului

Candidatul ALDE Calafat pentru functia de primar, Petre Traistaru, a facut urmatoarele precizari pe pagina personala de facebook cu privire la ultimele evenimente care s-au intamplat in Calafat:

„Oameni buni, urmaresc ceea ce se intampla in aceste zile pe scena politica din Calafat, si nu pot sa spun ca nu sunt dezamagit, pe 6 iunie aveti ocazia sa trageti un semnal de alarma, public si clar, ce influenteaza dezvoltarea orasului. Calafatul trebuie sa aiba politicieni competenti! Consilierii locali trebuie sa stie ca banii publici nu sunt doar pentru campania electorala si ca deturnarea acestor bani dauneaza locurilor de munca, proiectelor de dezvoltare si direct fiecarui calafetean. Orasul trebuie administrat cu proiecte serioase, printr-un dialog continuu cu comunitatea si nu prin pomeni electorale!”.

„Oamenii aşteaptă de la primarul localitatii să fie un exemplu. Aici mă refer şi la viaţa privată, şi publică. Eşti ca o carte deschisă pentru cetăţeni. Trebuie să-ţi dai seama că oamenii vor sta cu ochii pe tine şi nu trebuie sa faci greseli. Atributia principala a primarului este să respecte şi să execute deciziile consiliului local. Proiectele pe care le voi propune vor fi proiecte numai în interesul oraşului, si nu in interesul unor anumite grupuri!”, a spus Petre Traistaru.

Comments are closed.