what is the most common dose of ambien buy ambien ambien online Wyoming

tramadol hydrochloride 50mg capsules side effects buy tramadol online no prescription overnight does tramadol for dogs make them sleepy

tramadol for a buzz buy tramadol tramadol er withdrawal

best buy soma hours carisoprodol soma best coffee in soma

ambien knock off ambien without prescription does ambien have benadryl in it

is valium equal to xanax diazepam 5mg diazepam buy Vermont

how to get a better high from tramadol buy tramadol overnight tramadol high how long

retin a cream makeupalley buy retin-a online buy retin a cream usa

can you take adderall and ambien buy ambien usual dosage for ambien

can you smoke or snort soma soma online wózek inwalidzki soma sm-500>

Cosmin Catrina, consilier local: Cetatenii Calafatului nu reprezinta doar cifre! Trebuie sa schimbam modul in care se face politica!

Intr-o postare pe pagina personala de facebook, consilierul local Cosmin Catrina, a facut urmatoarele precizari referitoare la situatia politica din Municipiul Calafat:

„Locuiesc in Calafat inca de cand m-am nascut. Dintotdeauna am crezut cu tarie ca in aceast oras se pot duce la bun sfarsit proiecte importante care sa faca din Calafat un oras prosper. Vreau sa precizez ca pentru mine, cetatenii Calafatului nu reprezinta doar cifre. Mandatul de consilier local nu face altceva decat sa ma incarce cu o responsabilitate uriasa. De aceea m-am gandit ca ar fi necesar un contact permanent cu nevoile si dorintele cetatenilor, realizat cu ajutorul mediului online si chiar cu intalniri periodice, in care vom discuta deschis despre tot ceea ce se doreste sa se realizeze in Calafat. Vom discuta si despre problemele Calafatului si vom incerca sa gasim solutii pentru rezolvarea lor. Trebuie sa schimbam modul in care se face politica si administratie locala, cetatenii trebuie informati si trebuie sa participe la buna functionare a orasului. Vom dezbate toate hotararile Consiliului Local Calafat si voi prelua sugestii de la dumneavoastra pe care le voi prezenta consilierilor locali. Alesii trebuie sa lucreze doar pentru cetatenii Mun. Calafat si primul pas trebuie sa se faca prin transparenta totala a sedintelor Consiliului Local. Va multumesc si sper ca vom avea o colaboare frumoasa.”

 

Comments are closed.