xanax music playlist xanax alprazolam xanax during first weeks of pregnancy

how long does tramadol 100mg stay in your system buy tramadol online without a prescription what is tramadol hcl 50mg tab for

phentermine 37.5 how long does it stay in your system purchase phentermine buy fenfluramine/phentermine

how long should i take tramadol for buy tramadol online how many tramadol is safe to take in a day

comando de soma excel generic soma soma dos angulos externos de um octogono regular

what is the tramadol high like buy tramadol online no prescription ultram online Virginia Beach

xanax for school anxiety generic xanax xanax in portland

ambien zoloft zolpidem 10 mg zolpidem tartrate 10 mg tablet picture

valium bolivia diazepam 5mg unterschied valium rohypnol

teorema sobre a soma dos angulos internos de um triangulo soma medication exercícios sobre soma e produto de raízes

Brexit: Marea Britanie va declansa articolul 50 pana la finalul lui martie 2017, anunta premierul Theresa May

Marea Britanie va activa articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, pentru declansarea procedurii de divort cu Uniunea Europeana, “pana la finalul lunii martie” 2017, a anuntat duminica premierul britanic Theresa May, potrivit AFP.

“Vom declansa articolul 50 pana la finalul lunii martie anul viitor”, a declarat Theresa May la BBC, dupa ce a fost chestionata pe tema Brexit.

Odata activat articolul 50, Marea Britanie va avea la dispozitie doi ani pentru a stabili modalitatile iesirii sale din UE, un termen susceptibil insa de a fi prelungit.

Ea a afirmat de asemenea, intr-un interviu separat pentru Sunday Times, ca vrea sa propuna in primavara lui 2017 Parlamentului sa abroge actul de aderare a tarii sale la Uniunea Europeana.

Invocarea articolului 50 a fost amanata de executivul britanic pentru anul viitor, pentru ca echipele de negociatori nu au fost pregatite in avans.

Londra mizeaza sa obtina in cursul negocierilor acces nelimitat la piata unica europeana, desi este reticenta in a accepta libertatea de miscare a muncitorilor europeni. In schimb, liderii europeni au sustinut ca principiul libertatii de miscare a muncitorilor pe piata unica este unul de la care blocul comunitar nu poate abdica si nu vor fi acceptate compromisuri in acest caz.

Comments are closed.