xanax for school anxiety generic xanax xanax in portland

what's the best way to get prescribed xanax buy xanax can xanax cause leg pain

diazepam online Winston–Salem buy valium online cat dose of valium

tramadol mixed with other opiates order tramadol online cod purchase tramadol Los Angeles

can viagra and xanax be taken together generic xanax xanax for bpd

taking suboxone and valium valium 10 mg order diazepam Arizona

how to get valium in china valium without prescriptions how much valium in 24 hours

soma cell body function buy soma online soma bölge kömürleri

10mg ambien and 2 beers ambien pill headache ambien withdrawal

amnesia caused by ambien ambien price does ambien increase blood sugar

Calafatul incepe sa se miste spre bine!

In ultima perioada, se observa in Municipiul Calafat o indreptare a lucrurilor spre bine, primarul Lucian Ciobanu luand cateva masuri administrative destul de bune. S-au demarat cateva actiuni de cosmetizare si curatenie a Calafatului si a satelor din jur, au inceput procedurile pentru constructia adapostului pentru caini, iar scolile si liceele din Calafat vor beneficia din cate se pare de baze sportive noi.

Mai sunt multe lucruri de schimbat si de indreptat, precum schimbarea viceprimarului care a locuit un timp in portbagajul unei masini si care incearca sa blocheze prin minciuni si inselatorii bunul mers al orasului, schimbare care se va intampla in curand, spun unele surse. Trebuie incepute lucrarile la reabilitarea infrastructurii din oras, iar Spitalul Municipal nu trebuie uitat, si cel mai important lucru, trebuie marit efortul pentru atragerea de noi investitori in Calafat, pentru ca una dintre cele mai mari probleme ale Calafatului este lipsa locurilor de munca.

Pentru inceput, primarul Lucian Ciobanu pare ca vrea sa schimbe fata orasului in bine, dupa 8 ani de decadere, daca se va intampla acest lucru, ramane de vazut, din partea calafetenilor are toata increderea.

Comments are closed.