400 mg tramadol extended release tramadol 50 mg tramadol uno 200

tramadol oralne kapi tramadol 50 mg tramadol components

tramadol dose para cГЈes tramadol 50mg tramadol es con receta medica

ambien only works 4 hours ambien without prescription navy seals take ambien

valium 5mg to sleep cheap valium is valium high good

ambien vs seroquel buy ambien online no prescription ambien 10 mg . half life

aura soma bottle 75 soma 350 mg shokugeki no soma 48 raw

interaction between xanax and alcohol buy xanax online no prescription xanax can i drive

valium tegen zenuwen buy valium online valium en lactancia

can tramadol cause ear ringing tramadol online cod what happens if you take out of date tramadol

Calafatul incepe sa se miste spre bine!

In ultima perioada, se observa in Municipiul Calafat o indreptare a lucrurilor spre bine, primarul Lucian Ciobanu luand cateva masuri administrative destul de bune. S-au demarat cateva actiuni de cosmetizare si curatenie a Calafatului si a satelor din jur, au inceput procedurile pentru constructia adapostului pentru caini, iar scolile si liceele din Calafat vor beneficia din cate se pare de baze sportive noi.

Mai sunt multe lucruri de schimbat si de indreptat, precum schimbarea viceprimarului care a locuit un timp in portbagajul unei masini si care incearca sa blocheze prin minciuni si inselatorii bunul mers al orasului, schimbare care se va intampla in curand, spun unele surse. Trebuie incepute lucrarile la reabilitarea infrastructurii din oras, iar Spitalul Municipal nu trebuie uitat, si cel mai important lucru, trebuie marit efortul pentru atragerea de noi investitori in Calafat, pentru ca una dintre cele mai mari probleme ale Calafatului este lipsa locurilor de munca.

Pentru inceput, primarul Lucian Ciobanu pare ca vrea sa schimbe fata orasului in bine, dupa 8 ani de decadere, daca se va intampla acest lucru, ramane de vazut, din partea calafetenilor are toata increderea.

Comments are closed.