xanax music playlist xanax alprazolam xanax during first weeks of pregnancy

how long does tramadol 100mg stay in your system buy tramadol online without a prescription what is tramadol hcl 50mg tab for

phentermine 37.5 how long does it stay in your system purchase phentermine buy fenfluramine/phentermine

how long should i take tramadol for buy tramadol online how many tramadol is safe to take in a day

comando de soma excel generic soma soma dos angulos externos de um octogono regular

what is the tramadol high like buy tramadol online no prescription ultram online Virginia Beach

xanax for school anxiety generic xanax xanax in portland

ambien zoloft zolpidem 10 mg zolpidem tartrate 10 mg tablet picture

valium bolivia diazepam 5mg unterschied valium rohypnol

teorema sobre a soma dos angulos internos de um triangulo soma medication exercícios sobre soma e produto de raízes

Partidul Calafetenilor este tot mai aproape de infiintare!

Una din principalele mize ale modificării Legii partidelor politice a fost revitalizarea vieţii politice locale. Grupurile civice pot să profite de oportunitatea înființării a unor partide locale, pentru a participa la alegeri.

Partidul Calafetenilor este o initiativa a unui grup de calafeteni  care considera ca o formatiune politica formata local poate reprezenta cel mai bine interesele cetatenilor din Calafat. In acest sens au inceput demersurile pentru constituirea unei formatiuni locale, iar denumirea exacta si sigla oficiala vor fi comunicate in curand.

Din acest partid local pot face parte toti cei care iubesc orasul Calafat  si care nu mai pot trece cu vederea neajunsurile din orasul nostru si degradarea pe zi ce trece a Calafatului. Cei care au inceput demersurile infiintarii acestui partid local sunt oameni foarte bine pregatiti, care au demonstrat in mediul privat, persoane cu capacitati manageriale foarte bune si cu o imagine nepatata la nivelul Mun. Calafat.

Ideea de la care pleacă formaţiunea e aceea de a crea un partid independent de structurile judeţene sau naţionale, un partid al cărui unic scop să fie doar slujirea intereselor comunitaţii locale din Calafat, Ciupercenii Vechi, Basarabi si Golenti.

Imagini pentru calafat

Comments are closed.