phentermine average weight loss monthly phentermine 37.5 mg how is the best way to take phentermine

is it okay to mix xanax and adderall buy xanax can you take omeprazole and xanax together

can u take xanax with molly online xanax can you inject xanax bluelight

ambien no dreams buy ambien online research chemicals ambien

tramadol schedule nsw tramadol 50mg akibat mengkonsumsi tramadol

2mg xanax and 5mg oxycodone generic xanax xanax helps with hangovers

tramadol tv 58 side effects tramadol online no prescription tramadol bc pharmacare

ambien mg amounts ambien sleep concerta and ambien

buy ambien online El Monte buy ambien ambien remГ©dio

tramadol perfuzie tramadol without prescription tramadol dogs shelf life

Bomba de proportii la Calafat: Toate hotararile din Consiliul Local luate in ultimul an vor fi anulate!Am avut 18 consilieri in loc de 17!

Circ în toată regulă la Calafat de la instalarea lui Lucian Ciobanu la primărie. În urmă cu aproximativ un an, acesta împreună cu viceprimarul Afrenie Leontin Ştefănică, au promovat ilegal pe ordinea de zi propunerea de excludere a celui mai tânăr consilier local, Cosmin Catrina.
Cosmin Catrina era singurul consilier care publica pe contul sau personal de facebook propunerile de hotărâri până în acel moment şi acţiona în conformitate cu dorinţele calafetenilor care discutau proiectele liber. Însă acest mod de transparentizare a activităţilor din consiliu nu a fost dorit la Calafat.
Astfel, în ultimul an, Lucian Ciobanu şi viceprimarul ales de el, au avut un consilier luat de pe stradă pentru a influenţa destinele calafetenilor. Se poate spune, că aceştia au beneficiat de foloase politice, administrative, în un mod ilegal, făcând abuz în funcţie.
Însă acum încep cu adevărat scenele şocante pentru calafeteni, în loc să plătească 17 consilieri locali, aceştia trebuia să plătească 18 şi să se supună votului unui consilier care nu are legătură cu procesul electoral şi doar se află pe o lista de consilieri, la coadă.
Chiar şi validarea acestui consilier este una fabuloasă, pentru că pe lista partidului din care provine, de drept mai erau destule nume, până la el.

Însă incapacitatea primarului Lucian Ciobanu de a înţelege aceste aspecte semnalate de atunci a dus la cel mai mare vid din istoria politică locală a Calafatului.
Auzim teorii, că nu am dori să îl ajutăm pe acest primar, însă timp de 1 an, i-am semnalat constant că se află în ilegalitate,dar acesta este un mod de existenţa pentru el, nu se poate spune că doreşte să îndrepte lucrurile, ci să obţine mici beneificii din acest scenariu.

Probabil cea mai mare pată de imagine pentru tinerii din Calafat, a suportat-o Lucian Ciobanu când a propus pe ordinea de zi excluderea celui mai tânăr consilier local din Calafat. O altă pată şi-a primit când a efectual câteva întâlniri benefice, dar fără a se concretiza cu pensionarii, cu oameni de afaceri şi nu cu tinerii din Calafat.

Lucian Ciobanu se vede în acest moment obligat să răspundă la simpla întrebare onestă: CE A AVUT CU COSMIN CATRINA, ŞI PENTRU CE A PROPUS SĂ FIE ACESTA EXCLUS? CUM POŢI SĂ ADUCI UN CONSILIER DE PE STRADĂ PENTRU A VOTA HOTĂRÂRILE SAU A VORBI ÎN CONSILIU?

Practic, Lucian Ciobanu şi-a făcut-o cu mâna lui, însă cu aşa o echipa de 8 consilieri plătiţi din bani publici, majoritatea oneşti, cu un aparat masiv de angajaţi, nu a existat nimeni să îi spună că face o mare greşeală?

Vom reveni cu amănunte despre ilegalitatea propusă ca hotărâre de Lucian Ciobanu.

Comments are closed.