tramadol shot hurt order tramadol tramadol and acetaminophen combination tablets in the treatment of fibromyalgia pain

valium online sverige diazepam 5mg is amitriptyline a valium

aura soma vials buy soma online the soma in a neuron

tramadol hydrochloride oxycodone buy tramadol online can tramadol help with opioid withdrawal

phentermine valtrex phentermine 37.5mg phentermine withdrawal weight gain

klonopin vs xanax bipolar buy xanax what does alcohol and xanax do to you

how does valium reduce anxiety buy valium valium overdose amount

what are the effects of drinking alcohol with tramadol buy tramadol online how long does tramadol take to expire

can you use human tramadol for dogs tramadol online no prescription how strong is 37.5 mg of tramadol

using melatonin instead of ambien buy ambien online can i take ambien and azithromycin

SURSE: Primarul Lucian Ciobanu pierde majoritatea in Consiliul Local Calafat!

Incredibil ce se intampla pe scena politica din Calafat, primarul Lucian Ciobanu, mai nou cu inclinatii PMP-iste, se pare ca va pierde majoritatea din Consiliul Local Calafat si probabil va intra intr-o perioada de izolare politica pana la sfarsitul singurului sau mandat de primar. Acesta, in urma unor decizii care se pare ca au adus un val masiv de nemultumire in randul tuturor consilierilor locali, a pierdut increderea majoritatii acestora, inclusiv a unor consilieri cu vechime mare din PSD, care sunt total nemultumiti de comportamentul si deciziile din ultima perioada ale acestuia si de noile inclinatii PMP-iste – basiste ale primarului Ciobanu.

Domnule primar Ciobanu,  este important sa intelegeti că alegerile s-au încheiat  și că nu mai sunteti în campanie electorală. Orașul trebuie administrat cu proiecte serioase.

Calafatul nu înseamnă promisiuni electorale și cârpeli ocazionale dle. primar. Calafatul înseamnă respect reciproc între cetățeni și cei delegați să-i administreze. Când ați vizitat ultima dată strazile din Calafat? Politica nu se face doar pe facebook, dle. Ciobanu, ci printre cetățeni și în folosul acestora, cunoscându-le problemele.

Primarul trebuie să administreze orașul, să rezolve probleme sociale și economice ale comunității, să ofere alternative și viziuni pentru dezvoltarea municipiului.

Cunoscând faptul că în prima parte a mandatului ați fost  preocupat să petreceti cat mai mult timp pe facebook si sa gestionati conflictul cu Mircea Guta, ne întrebăm când veți avea timp să rezolvați problemele calafetenilor printre atâtea preocupări relaxante și populiste.

Comments are closed.