tramadol hydrochloride 50mg capsules side effects buy tramadol online no prescription overnight does tramadol for dogs make them sleepy

dark ambient music download free ambien 10mg zolpidem online North Carolina

obat tradisional untuk ambien luar ambien medication how early can i refill ambien

covid-19 cases in italy coronavirus drug fda coronavirus uk how many cases

can you take adderall and ambien buy ambien usual dosage for ambien

ambien how long does it stay in system buy ambien online ambien cause liver damage

enrica soma obituary order soma kempinski soma bay rooms

what enhances the effects of tramadol buy tramadol does tramadol cause you to lose weight

getting messed up on xanax xanax medication can i take xanax while on wellbutrin

what does a xanax overdose do cheap xanax black cohosh and xanax

Consilierii PNL Calafat si consilierul Petre Traistaru, singurii care se opun abuzurilor primarului Ciobanu!

Inca din momentul castigarii fotoliului de primar al Mun. Calafat, multi cetateni din acest oras au avut mari semne de indoiala in privinta verticalitatii lui Lucian Ciobanu si a promisiunilor facute de acesta locuitorilor din Calafat. A trecut aproape jumatate din mandat si se pare ca persoanele care au avut mari dubii in privinta primarului Lucian Ciobanu au avut dreptate. Nu numai ca nu a dat senzatia ca ar vrea sa inceapa reconstructia orasului Calafat, dar, mai mult decat atat, prin proiectele care le-a sustinut in Consiliul Local Calafat, acesta a demonstrat chiar contrariul.

Din fericire pentru calafeteni, dar si din pacate pentru el, in Consiliul Local Calafat, sunt oameni care s-au opus si se opun abuzurilor si proiectelor care nu aduc nici un avantaj calafetenilor. Consilierii PNL Calafat, condusi de Doru Mituletu si consilierul Petre Traistaru, putem spune ca au salvat bugetul Calafatului de multe incercari de subminare din partea primarului Ciobanu, cel mai mare “tun” pe care a vrut sa-l dea acesta a fost dorinta de a achizitiona de catre Consiliul Local Calafat a hotelului Amfiteatru, pe motiv ca doreste amenajarea in acesta a unui camin de batrani, lucru care este total folositor Mun. Calafat, dar care poate fi facut in foarte multe cladiri care acum se afla in paragina in Mun. Calafat, cu un cost poate de 10 ori mai mic decat ar fi costat achizionarea hotelului Amifteatru, unde se vehicula o suma de aproximativ 60 de miliarde de lei vechi, in plus de aceasta suma, probabil ar mai fi costat inca alte cateva miliarde si amenajarea acestuia pentru a se preta unui camin de batrani, deci, se ajungea la o suma exorbitanta pentru bugetul Calafatului, suma care era aproape imposibil de sustinut, dar subterfugile acestei “afaceri” probabil vi le imaginati fiecare dintre cei care cititi aceste randuri. Lucian Ciobanu a dovedit prin asta ca are un caracter care lasa total de dorit, cum sa te folosesti de un subiect atat de sensibil, cum sunt batranii orasului, ca sa influentezi opinia publica si consilierii locali sa-ti gireze un asemenea “tun”? Ce suflet sa ai?

Un alt proiect “grandios” sustinut de Lucian Ciobanu in acest moment, pentru care ii acuza pe liberali si pe Doru Mituletu ca il blocheaza, este trecerea unor utilaje ale Primariei Calafat sub tutela inegalabilului Gigi Pirvan, la noua societate infiintata de Primaria Calafat si condusa de Gigi Pirvan, motivul pentru care o parte din consilierii locali, cei care mai au coloana vertebrala, nu sunt de acord cu acest lucru, este  ca orice ajunge pe mana lui Gigi Pirvan inseamna faliment, iar societatea condusa de Gigi Pirvan in caz ca o sa falimenteze, va pierde si toate utilajele, daca aceastea vor fi cedate de catre Primaria Calafat, iar aceste utilaje au fost achizionate de administratia locala in multi ani si cu multe sacrificii pentru a fi cedate atat de usor, doar pentru ca Lucian Ciobanu sa-si plateasca o datorie catre Gigi Pirvan. Consilierii liberali au propus inchirirea acestora catre socitatea nou infiintata, platindu-se un tarif pe ora de folosinta a utilajului, dar acestea sa ramana in administrarea Primariei Calafat, lucru care este total corect. Din ce cauza doreste Lucian Ciobanu cedarea acestor utilaje catre o societate care in scurt timp o sa fie falimentara, va puteti da seama si singuri.

Ceea ce face Doru Mituletu impreuna cu consilierii PNL si cu Petre Traistaru este un act de curaj care merita laudat si rasplatit de calafeteni, pentru ca sunt singurii care in acest moment tin piept acestui Lucian Ciobanu, care nu are nicio treaba cu Municipiul Calafat, pe acesta interesandu-l doar binele personal si cel al apropiatilor sai.

Imagini pentru lucian ciobanu calafat

Comments are closed.