tramadol solucion oral 100 mg/ml tramadol overnight shipping tramadol overnight saturday delivery

ambien works how fast ambien without prescription how do you get off ambien cr

how many ambien pills does it take to overdose buy ambien online hormone therapy ambien

can you take wellbutrin with tramadol tramadol 50mg can you take a percocet with tramadol

ultram buy Fort Lauderdale buy tramadol tramadol headache relief

tramadol retention urinaire buy tramadol cod what is the difference between tramadol and vicodin

slamming ambien buy ambien ambien and steroids

tramadol for gallstone pain tramadol generic how much tramadol to get addicted

soma dos multiplos de 7 compreendidos entre 20 e 1000 buy soma online soma felicia pizza tel no

order alprazolam Waco buy xanax online taking whole xanax bar

Singurul investitor adus de Lucian Ciobanu a plecat fara sa plateasca angajatii!

Singurul investitor adus de Lucian Ciobanu in Calafat, a plecat peste noapte fara sa-si plateasca sau sa-si anunte angajatii, aproximativ 30 de persoane fiind trimise acasa, cu toate ca aveau contracte semnate pe o perioada nedeterminata. Conform unor angajati de acolo, acestia nu au fost anuntati si nu au primit nici un preaviz prin care sa fie instiintati ca se va inchide respectiva sectie de confectii.

Conform surselor noastre, se pare ca investitorul care isi desfasura activitatea la fostele hale Marcello Benne, cumparate recent de firma IUREDIM, de unde le-a inchiriat, a plecat fara sa-si anunte angajatii si sa-i plateasca pentru munca prestata, salariatii de acolo spun ca ar fi vorba de aproximativ 20-25  de zile pentru care trebuie sa-si incaseze banii cuveniti.

Acest investitor a fost adus de Lucian Ciobanu in Calafat, fiind foarte promovat de acesta. Oare cum va rezolva primarul Ciobanu aceasta problema foarte grava? Sunt cateva zeci de angajati care nu-si vor mai lua leafa cuveninta, chiar in prag de Craciun.

Situatia este cumva un paradox, in timp ce in toata Romania se deschid fabrici, in Calafat se inchid, mai mult decat atat, pleaca fara sa anunte sau sa-si plateasca angajatii.

Conform surselor noastre, mai multi angajati au facut sesizari la ITM privind situatia creata de investitorul adus de Lucian Ciobanu, acestia spunand ca se vor adresa si instantei pentru recuperarea drepturilor salariale.

Comments are closed.