windvorhersage abu soma buy soma soma direta de espaços vetoriais

como comprar valium buy valium online valium farmacocinetica y farmacodinamia

can you take phentermine and hcg phentermine 37.5mg phentermine and medrol dose pack

zolpidem tartrate generic name order ambien how long does ambien help you sleep

soma intimates garden state plaza boulevard paramus nj buy soma groupe musique soma

tramadol nausea in dogs order tramadol how does tramadol work in dogs

valium shoes buy valium online crushed valium

xanax 0.5 snort buy alprazolam online no prescription xanax bars with 3 lines

my 2 year old took ambien buy ambien online can you develop a tolerance to ambien

xanax .5 mg to get high xanax 2mg xanax decrease appetite

600 de maşini EcoSport sunt fabricate zilnic la Craiova. Angajaţii lucrează şi în weekend pentru a putea face faţă comenzilor

Modelul EcoSport a fost lansat anul trecut în luna noiembrie la Craiova şi este cel mai complex automobil produs în România. Compania americană a investit în fabrica din Bănie suma de 200 de milioane de euro pentru producţia acestui autoturism.

600 de maşini EcoSport ies zilnic pe poarta fabricii din Craiova, iar angajaţii sunt nevoiţi să lucreze şi în weekend pentru a putea face faţă comenzilor. In ianuarie au fost fabricate 10.000 de autoturisme, iar in februarie  cu siguranţă se va ajunge undeva la 12.000 de maşini. Pentru a sprijini volumul de muncă în creştere, la fabrica de la Craiova au fost angajaţi în plus 1700 de operatori de bază şi personal calificat în cursul acestui an.

La uzina din Bănie se produce un autoturism EcoSport la 87 de secunde. Noul Ford EcoSport oferă experienţă dinamică optimizată cu ajutorul sistemului Ford Intelligent All Wheel Drive. Această tehnologie este oferită în combinaţie cu noul motor diesel Ford EcoBlue de 1.5 litri şi cu o cutie manuală cu şase trepte, oferind 125 CP şi un cuplu de 300 Nm.

FOTO 600 de maşini EcoSport sunt fabricate zilnic la Craiova. Angajaţii lucrează şi în weekend pentru a putea face faţă comenzilor

Comments are closed.