xanax music playlist xanax alprazolam xanax during first weeks of pregnancy

how long does tramadol 100mg stay in your system buy tramadol online without a prescription what is tramadol hcl 50mg tab for

phentermine 37.5 how long does it stay in your system purchase phentermine buy fenfluramine/phentermine

how long should i take tramadol for buy tramadol online how many tramadol is safe to take in a day

comando de soma excel generic soma soma dos angulos externos de um octogono regular

what is the tramadol high like buy tramadol online no prescription ultram online Virginia Beach

xanax for school anxiety generic xanax xanax in portland

ambien zoloft zolpidem 10 mg zolpidem tartrate 10 mg tablet picture

valium bolivia diazepam 5mg unterschied valium rohypnol

teorema sobre a soma dos angulos internos de um triangulo soma medication exercícios sobre soma e produto de raízes

De ce NU are dreptate Radu Draghici 10.000 in razboiul cu Consiliul Local Calafat

Celebrul Radu Draghici 10.000 a pornit un adevarat “razboi” impotriva majoritatii consilierilor locali din Calafat, acesta ii acuza pe alesi ca blocheaza Spitalul Calafat in implementarea anumitor proiecte. Ceea ce spune Radu Draghici este total fals, consilierii locali nu s-au opus niciodata nici unui proiect benefic pentru spital, mai mult, aceasta insitutie este unul dintre principalii beneficiari ai banilor alocati de Consiliul Local Calafat, cea ce este un lucru perfect normal, pentru ca sanatatea calafetenilor este cel mai important lucru.

De ce s-a ajuns la acest “razboi” intre Radu Draghici 10.000 si marea parte a consilierilor locali din Calafat? Motivul este ca alesii locali au cerut prezenta directorului general al Spitalului Calafat, Daniela Dina, la sedintele de consilu local in care se discuta problemele spitalului din Calafat, deoarece aceasta insitutie este subordonata Consiliului Local Calafat si consilierii locali poate au anumite intrebari care sa le adreseze direct directorului general.

Doamna Daniela Dina a refuzat mereu sa se prezinte in fata Consiliului Local Calafat, iar o marte parte din consilierii locali au decis sa nu mai sustina nici un proiect al spitalului pana cand directorul general se prezinta la sedintele de consiliu local.

Asa cum domnul Radu Draghici 10.000 spune ca alesii locali blocheaza Spitalul Calafat, asa putem spune si noi ca doamna director Daniela Dina, blocheaza Spitalul Calafat prin refuzul de a se prezenta in fata Consiliului Local.

Imagini pentru spitalul calafat

 

Comments are closed.