ȘOC LA CALAFAT: PUTEREA.RO:Primarul PSD al municipiului Calafat bate la ușa PNL !

Lucian Ciobanu, primarul PSD al municipiului Calafat, județul Dolj, are mari probleme cu justiția din cauza unor subvenții Agricole, dar și ca urmare a atribuirii controversate a unor contracte de lucrări și prestări de servicii.

Ca atare, edilul doljean este disperat să obțină anul viitor un nou mandat de primar, dar, deocamdată, nu are asigurări certe din partea conducerii organizației PSD Dolj, adică de la tandemul Claudiu Manda – Lia Olguța Vasilescu. Potrivit informațiilor noastre, primarul Lucian Ciobanu caută și o altă variantă de susținere politică pentru anul viitor la Primăria Calafat. Astfel, la începutul acestei săptămâni el a avut o întâlnire de taină, în Capitală, cu un lider liberal bucureștean, provenit din fostul PD. Practic, primarul de la Calafat vrea să-și rezolve problemele cu justiția cu ajutorul liberalilor, dar și să obțină încă un mandat de primar, dând totodată asigurări ferme liderului liberal că va susține candidații PNL la alegerile europarlamentare din 26 aprilie 2019. 

SURSA: http://www.puterea.ro/bursa_zvonurilor/primarul-psd-al-municipiului-calafat-bate-la-usa-pnl-178070.html?fbclid=IwAR1rZxJpoNb00ts1yszkKof-6u1Dqe1J7djobJzqneepO2lXcO7UXkXyVgQ

Comments are closed.