cuales son las reacciones del tramadol tramadol 50 mg tramadol contiene opio

is tramadol a controlled substance in the military buy tramadol tramadol aleve combination

tramadol causing confusion tramadol 50 mg mГҐr man illa av tramadol

manisa soma özel okul buy soma soma hilti matkap servisi

tramadol for what type of pain tramadol 50 mg which is better for pain tramadol or oxycodone

why is tramadol a non narcotic tramadol 50mg is tramadol harmful to dogs

soma yağcıllı trafik kazası buy soma online em uma pa a soma do 3° com o 8° termo

time to get ambien out of system buy ambien online consejos para cuidar el medio ambiente en ingles y espanol

soma labs soma drug order soma online cod

ambien taper melatonin ambien sleep ambien every night for years

Limba romana este limba de stat a Republicii Moldova – Curtea Constitutionala de la Chisinau

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis ca limba romana si cea moldoveneasca sunt identice. Decizia a fost exprimata de presedintele Curtii, Alexandru Tanase, informeaza Publika.md. Astfel, limba romana este limba de stat a R. Moldova, deoarece acesta este termenul precizat in Declaratia de Independenta a tarii, scrie si site-ul Unimedia.

“Declaratia de Independenta face for comun cu Constitutia. In cazul unor divergente, textul Declaratiei de Independenta prevaleaza”, a mentionat presedintele CC, Alexandru Tanase.

Publika.md aminteste ca astazi, Curtea Constitutionala a examinat doua sesizari privind interpretarea articolului 13 din Legea Suprema, care se refera la limba oficiala a tarii. Una dintre sesizari a fost depusa de catre deputatul liberal-reformator Ana Gutu, iar cealalta este semnata de liberalii lui Mihai Ghimpu.

Potrivit Unimedia, Ana Gutu a apelat la Inalta Curte pentru interpretarea articolului 13 din Legea Suprema, solicitand verificarea posibilitatii de echivalare a sintagmei “limba moldoveneasca, functionand pe baza grafiei latine” cu expresia “limba romana”. Gutu a argumentat pozitia sa prin caracterul stiintific nul al articolului. Sesizarea a fost depusa la CC pe 26 martie.

Cea de-a doua sesizare la CC a fost depusa de Partidul Liberal. Autorii solicita magistratilor sa spuna care este denumirea corecta a limbii de stat – limba romana sau limba moldoveneasca, reiesind din preambulul Constitutiei in corelare cu Declaratia de Independenta a Republicii Moldova.

inchide

Comments are closed.