what is the difference between valium and klonopin buy vallium online mixing valium oxycodone and alcohol

drug interactions tramadol methadone tramadol 50 mg is tramadol/apap 37.5mg/325mg tabs a narcotic

valium roche rezeptfrei cheap valium get valium Bellevue

para que sirve el tramadol ketorolaco vit. b1 vit. b12 order tramadol can tramadol give you a false negative pregnancy test

ambient noise level chart ambien 10mg tamiflu and ambien

dosage instructions for ambien buy zolpidem online prednisone and ambien taken together

drug reactions to xanax xanax 2mg xanax online Providence

a soma de dois numeros racionais e sempre racional soma online duloxetine somatic pain

ambien dilantin zolpidem online zolpidem online Rialto

tramadol ultram 50 mg order tramadol tramadol online mexico

Soc la Calafat! Incep sa apara pagubele dupa dezastrul provocat de 0 Ciobanu! Primaria Calafat ii plateste 1,4 miliarde lui Dan Vartopeanu. City Managerul dat afara pentru o pila a lui Ciobanu a castigat procesul!

Incredibil dar adevarat ce se intampla in Municipiul Calafat. Bugetul local trebuie sa ii suporte toate pilele si interese primarului 0 Ciobanu. Acesta, a dat dispozitia pentru eliberarea din functia de City Manager a lui Dan Vartopeanu in urma cu mai bine de un an.

Instanta i-a dat dreptate lui Vartopeanu, iar bugetul local este bun de plata 1,4 miliarde lei (salariul acestuia) pe perioada in care a fost inlocuit de Ciobanu.

Mai mult, acesta este doar inceputul proceselor pierdute de Primaria Calafat, se estimeaza o suma de aproximativ 5 miliarde de lei care va fi platita pentru abuzurile savarsite de cuplul Ciobanu-Mladin la nivelul primariei si in special al Politiei locale Calafat.

Oare calafetenii trebuie sa-i suporte din bugetul local toate aceste masuri primarului 0 Ciobanu?

Efectele unei administratii catastrofale incep sa se vada si Lucian 0 Ciobanu, chiar daca incearca sa-i minta pe angajatii primariei pentru a isi mentine rudele si pilele in functii trebuie sa calce legea in picioare pentru poftele sale.

Comments are closed.